Skip to content

Εντάξει, όλοι γνωρίζουμε – βαθιά ανάσα – ότι το “τέλειο” δεν υπάρχει, εκτός ίσως σε περιπτώσεις συγκεκριμένων τυριών, και διακοπών σε νησί. Αν και δεν θα συναντήσετε ποτέ τον τέλειο άνδρα ή γυναίκα, μπορείτε να βρείτε κάποιον που έρχεται πολύ κοντά. Εάν επρόκειτο να δημιουργήσετε μια λίστα με χαρακτηριστικά και συμπεριφορές που θέλετε να βρείτε σε έναν σύντροφο, κάθε ένα από αυτά τα τέσσερα επίθετα θα ήταν στη λίστα. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα δείτε γρήγορα πώς δημιουργούμε μια συνταγή για μια σχέση που μπορεί πραγματικά να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

 

Επίθετο # 1: γλυκός

 

Σίγουρα όλοι γνωρίζετε ένα σκληρό αφεντικό; Σίγουρα, μπορεί να είναι σκληρό στη δουλειά, αλλά όταν το γνωρίσετε καλά, βλέπετε πόσο γλυκός μπορεί να είναι προς έναν έντιμο υπάλληλο, προς την κόρη του, ακόμη και προς τους ξένους στο δρόμο. 

Το θέμα με τη γλυκύτητα: Μην παρεξηγείτε πώς φαίνεται η γλυκύτητα. Δεν είναι μια σακχαρίνη, δεν είναι να λέμε ή να κάνουμε ακριβώς αυτό που θέλουν οι άνθρωποι. Η γλυκύτητα δεν είναι μια ψεύτικη εμφάνιση. Πρόκειται για το να ξέρεις πώς να είσαι απαλός με κάποιον, έχει να κάνει με την ικανότητα να είναι ευγενικός και να φροντίζεις τους άλλους. Άνδρες και γυναίκες που έχουν ένα πραγματικό γλυκό κομμάτι στην προσωπικότητά τους απολαμβάνουν να συνεργάζονται και να σέβονται τους άλλους για τα δυνατά τους σημεία και τους αρέσει να κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν καλά.

 

Επίθετο # 2: σοβαρός

 

Κάθε προσωπικότητα έχει δύο ξεχωριστά μέρη: μια πολύ σοβαρή πλευρά και μια πολύ ανόητη, καλλιτεχνική, ελαφριά πλευρά. Αν και η ανόητη, ελαφριά πλευρά είναι ένα σημαντικό μέρος της προσωπικότητας όλων των ανθρώπων, είναι η σοβαρή πλευρά που είναι πολύτιμη για μια σχέση. Είναι η σοβαρή πλευρά της προσωπικότητας κάποιου που τους κάνει να δεσμεύονται σε πράγματα και σε κοινωνικές αξίες που τους ενδιαφέρουν καθώς και να λαμβάνουν υπόψη τα συναισθήματα των άλλων. Η σοβαρότητα δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι απαριθμούν ως ονειρικό χαρακτηριστικό σε έναν σύντροφο, αλλά θα το παρατηρούσατε πραγματικά σε ένα άτομο εάν αυτό το χαρακτηριστικό έλειπε.

 

Επίθετο # 3: οικονομικά υπεύθυνος

 

Όταν είστε στο πανεπιστήμιο και δείτε έναν καυτό άντρα ή μία γυναίκα να μπαίνει σε ένα πάρτι, πιθανότατα τότε δεν θα σας ενδιέφερε για την οικονομική του κατάσταση – μέχρι το πρώτο πραγματικό ραντεβού. Είναι σημαντικό, εάν θέλετε πραγματικά να βάλετε τις ρίζες σας και να δημιουργήσετε μία κατάσταση για μια ανθεκτική σταδιοδρομία ή μια αφοσιωμένη σχέση, να προσπαθήσετε να καταλάβετε για το πώς το ραντεβού σας χειρίζεται τα χρήματα.

 Αυτό που θέλετε να βρείτε είναι κάποιον που έχει λίγα χρέη ή χρέη που προέρχονται από σπουδές και θέλετε να δείτε ότι έχουν σχέδιο να τα εξοφλήσουν. Όταν περνάτε χρόνο μαζί τους βγαίνοντας ραντεβού, θέλετε να τους δείτε να ξοδεύουν χρήματα που γνωρίζετε ότι μπορούν να αντέξουν οικονομικά. 

Για παράδειγμα, ο τύπος που δεν έχει χρήματα, αλλά ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα σε ένα ακριβό γεύμα χρησιμοποιεί κακή κρίση και αυτή η συμπεριφορά μπορεί στην πραγματικότητα να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλει. 

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να αποκαλύψει τη μυστική του ανασφάλεια για την οικονομική του κατάσταση, την οποία αντισταθμίζει υπερβολικά ξοδεύοντας χρήματα που δεν έχει. Αν και αυτό το επίθετο δεν είναι ένα από τα πιο καυτά ή πιο σέξι που χρησιμοποιούνται για να περιγράψει έναν πιθανό σύντροφο, σας διαβεβαιώνω – δεδομένου ότι τόσα πολλά διαζύγια τελειώνουν λόγω προβλημάτων χρημάτων – η αναζήτηση αυτού του επίθετου στον επόμενο σύντροφό σας θα διασφαλίσει ότι θα περάσετε πολύ καλά .

 

Επίθετο # 4: υπομονετικός

 

Εάν καταφέρετε να βρείτε κάποιον με μόνο λίγα από τα επίθετα σε αυτήν τη λίστα, κάντε τον μία από τις νέες προτεραιότητες σας. Μήνες ή χρόνια σε μια σχέση, η ζωή αναπόφευκτα θα γίνει αγχωτική. Όταν βρίσκετε κάποιον με τον οποίο θα μείνετε μακροπρόθεσμα, υπάρχει ένας ατελείωτος κατάλογος στρες και προκλήσεων που θα μπορούσατε να βρείτε στον εαυτό σας: συναισθηματική ανασφάλεια ή περιόδους άγχους ή κατάθλιψης ή απτές πραγματικότητες όπως να αγοράσετε ένα σπίτι μαζί, να έχετε παιδιά και διαχείριση διαφορετικών τρόπων γονικής μέριμνας. 

Εκτός από αυτούς τους παράγοντες, υπάρχουν και πολλά άλλα γεγονότα της ζωής που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει και τα οποία θα μπορούσαν να συμβούν αμέσως: αιφνιδιαστικές ασθένειες, απώλεια εργασίας και μεγάλα έξοδα σπιτιού που δεν θα μπορούσατε ποτέ να προβλέψετε. Το συμπέρασμα; Το άγχος θα είναι πάντα μέρος της ζωής, οπότε αν είστε αρκετά τυχεροί και βρείτε έναν υπομονετικό άνδρα ή γυναίκα, η καθημερινή σας ζωή θα σας ευχαριστήσει αργότερα. Η υπομονή είναι πραγματικά μια αρετή, οπότε όταν βλέπετε σημάδια υπομονής στην καθημερινή σας ζωή με το σύντροφό σας, αυτά θα πρέπει να τα σημειώνετε και να τα θαυμάζεστε.

 

Το ηθικό δίδαγμα

 

Υπάρχουν πολλά σημαντικά και όμορφα γνωρίσματα για κάποιον με τον οποίο βγαίνετε. Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι ότι ορισμένα χαρακτηριστικά είναι πιο σημαντικά από άλλα. Εάν μπορείτε να βρείτε κάποιον που έχει τουλάχιστον τρία από αυτά τα χαρακτηριστικά, καλό θα είναι να τα φτιάξετε με αυτό το είδος ατόμου που μπορεί να σας βοηθήσει με συνέπεια και να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας καθώς οι δυο σας σχεδιάζετε την πορεία σας στη ζωή.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442