Skip to content

Η αναζήτηση της αγάπης είναι πολύ πιο εύκολη όταν ξέρεις τι ψάχνεις σε έναν άντρα.
Όταν πρόκειται για την ερώτηση «Πώς να αποκτήσω σχέση;» η τεράστια ποικιλία επιλογών μπορεί να είναι τρομακτική. Αλλά όταν αφιερώνετε χρόνο για να σκεφτείτε τι να αναζητήσετε σε έναν άντρα, θα είστε σε θέση να βρείτε πολύ πιο γρήγορα το είδος του ατόμου που θα θέλατε να βγείτε ραντεβού. Και μόλις συνειδητοποιήσετε τους βασικούς χαρακτήρες και τις προτεραιότητές σας, τότε το ταξίδι ξεκινά.

1. ΠΑΘΟΣ
Ένας άντρας που αξίζει να βγαίνεις θα είναι παθιασμένος με κάτι – ίσως είναι η δουλειά του, ίσως μια αθλητική ομάδα ή ένα χόμπι. Δεν έχει τόση σημασία τι είναι, απλώς ότι είναι παθιασμένος με κάτι.

Παράδειγμα: Λατρεύει το ποδόσφαιρο ή βρίσκει χρόνο από το πρόγραμμά του για να πάει για ψάρεμα ή δεν χάνει ποτέ το αγαπημένο του φεστιβάλ.

Πώς να μάθετε αν το έχει: Ακούστε τον και δείτε ποια θέματα κάνουν τα μάτια του να φωτίζουν.

2. ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
Τα ραντεβού με το κακό αγόρι είναι όλα καλά στο γυμνάσιο και στο κολέγιο, αλλά όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο ελκυστική γίνεται η σταθερότητα όταν πρόκειται για το τι πρέπει να αναζητήσει ένας άντρας. Και σταθερό δεν σημαίνει απαραίτητα βαρετό. σημαίνει απλώς ότι ο εν λόγω άντρας είναι υπεύθυνος, κάτι που είναι πάντα καλό.

Παραδείγματα: Έχει μια σταθερή δουλειά και κρατά μια λίγο πολύ τυπική ρουτίνα.

Πώς να μάθετε αν το έχει: Έχει ένα κανονικό πρόγραμμα και εμφανίζεται όταν λέει ότι θα το κάνει.

3. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ
Μεγάλοι ευκατάστατοι άντρες που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματα; Μόνο διασκέδαση στα ρομαντικά μυθιστορήματα, όχι στην πραγματική ζωή. Όταν επιλέγετε τι να αναζητήσετε σε έναν άντρα, η ικανότητα και η προθυμία να είναι σε επαφή με τα συναισθήματά του μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ μιας ευτυχισμένης, υγιούς σχέσης και μιας γεμάτη απογοήτευση και κακές επικοινωνίες.

Παραδείγματα: Είναι πρόθυμος να μιλήσει, ακόμη και για «χαζά» πράγματα.

Πώς να μάθετε αν το έχει: Έχει υγιείς σχέσεις με τους ανθρώπους της ζωής του και δεν αποφεύγει τις συζητήσεις.

4. ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ
Ένας άλλος τρόπος για να ξέρετε τι να αναζητήσετε σε έναν άντρα; Είναι περίεργος για τον κόσμο και εσάς και θέλει να μάθει περισσότερα. Αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι πρόθυμος να καταβάλει προσπάθεια για να διευρύνει τους ορίζοντές του, ειδικά όταν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει.

Παράδειγμα: Τον βλέπετε να διαβάζει ένα βιβλίο για την Αρχαία Αίγυπτο αφού εκδηλώσατε ενδιαφέρον να δείτε τις πυραμίδες.

Πώς να μάθετε αν το έχει: Ρωτάει για πράγματα που δεν γνωρίζει και χαίρεται να μαθαίνει για νέα πράγματα.

5. ΠΡΟΣΟΧΗ
Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο περισπασμούς, οπότε όταν ένας άντρας κάνει πραγματική προσπάθεια να δώσει προσοχή σε εσάς και όχι στο τηλέφωνό του, αυτό είναι σίγουρα στη λίστα με το τι πρέπει να αναζητήσετε σε έναν άντρα. Ειδικά, αν είναι πρόθυμος να αφήσει κάτω το τηλέφωνό του και να επικεντρωθεί σε εσάς και όχι σε ό,τι είναι η πιο πρόσφατη αίσθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Παράδειγμα: Αναφέρεις οτι σου αρέσουν οι φράουλες, και σου φέρνει μερικές τυχαία.

Πώς να μάθετε αν το έχει: Σας ακούει –όχι μόνο αυτό που λέτε αλλά και τη γλώσσα του σώματός σας– και ενεργεί ανάλογα.

6. ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ
Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα όταν πρόκειται για το τι πρέπει να αναζητήσετε σε έναν άντρα. Οι κοινές αξίες μπορούν να δημιουργήσουν ή να σπάσουν μια μακροχρόνια σχέση. Κατά συνέπεια, είναι πολύ σημαντικό να τα λαμβάνετε υπόψη όταν προσπαθείτε να βρείτε αγάπη. Όσο σημαντικές κι αν είναι οι άλλες ιδιότητες, οι κοινές αξίες είναι το θεμέλιο κάθε επιτυχημένης σχέσης.

Παράδειγμα: Μοιράζεστε τις ίδιες πολιτικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις ή έχετε παρόμοιες ιδέες για το πώς θα μπορούσε να είναι το μέλλον σας.

Πώς να μάθετε αν το έχει: Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που θα βγει στις συζητήσεις ή θα ρωτήσει απευθείας.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442