Skip to content

						

Τι ελκύει τις περισσότερες γυναίκεςΕίτε μέσω εξαντλητικών συνεδριών στο γυμναστήριο, πνευματικής βελτίωσης ή προσωπικών αγορών, οι περισσότεροι άντρες έχουν μια ατελείωτη αποστολή να φαίνονται πιο ενδιαφέροντες, επιθυμητοί και ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο. Δεν φταίμε εμείς. Είμαστε καλωδιωμένοι έτσι. Αλλά μπορεί να κάνετε περισσότερα λάθη στο τομέα των γνωριμιών από όσα νομίζετε.

Παρακάτω, βρήκαμε πέντε από τις (κυρίως μη σωματικές) ιδιότητες που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικές στους άνδρες. Ευτυχώς, διαψεύδουν μερικά από τα ψηλά, σκοτεινά και όμορφα στερεότυπα που οι άντρες μισούν – αλλά πιστεύουν ότι οι γυναίκες αγαπούν. Αντίθετα, από το γενναιόδωρο πνεύμα μέχρι τη δύναμη της προσβασιμότητας, εδώ είναι μια χούφτα από τα πιο δελεαστικά χαρακτηριστικά που κάθε άντρας πρέπει να στοχεύει να ενσωματώσει…

Χαρακτηριστικά που πρέπει να αποκτήσεις!

 

Η δυνατότητα προσέγγισης είναι ελκυστική

Ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα. Αξίζει να μην είσαι πολύ όμορφος. Φυσικά, οι άντρες με συμμετρικά χαρακτηριστικά, λαξευμένα σαγόνια και υπέροχα μαλλιά θα σκοράρουν πάντα υψηλότερα στα πονταρίσματα της ελκυστικότητας, αλλά αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες τείνουν να ελκύονται περισσότερο από προσιτή, μέτρια εμφάνιση όταν αναζητούν μακροχρόνια σύντροφο.

Μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Φλόριντα διαπίστωσε ότι οι γυναίκες όταν αναζητούν μια σχέση που θα διαρκέσει, οι “συνηθισμένοι” κύριοι έχουν το προβάδισμα. Οι ερευνητές το 2017 εξήγησαν τα ευρήματα προτείνοντας ότι οι ελκυστικοί άνδρες σε κορυφαία φυσική κατάσταση μπορούν να κάνουν τις γυναίκες κατώτερες και να τις ωθήσουν σε δίαιτα ή άσκηση για να «συνεχίσουν».

Η ανιδιοτέλεια κερδίζει τις γυναίκες

Σε μια άλλη χαρούμενη αποκάλυψη, αποδεικνύεται ότι οι περισσότερες γυναίκες εξακολουθούν να επιλέγουν ευγενικούς και διακριτικούς άντρες από τα «κακά αγόρια». Σε μια μελέτη του 2016, με επικεφαλής τα πανεπιστήμια του Worcester και του Sunderland, ζητήθηκε από περισσότερες από 200 γυναίκες να αξιολογήσουν μια ντουζίνα προφίλ γνωριμιών στο διαδίκτυο και η πλειοψηφία προτίμησε τις αλτρουιστικές επιλογές από τους παραδοσιακά όμορφους, αλλά λιγότερο γενναιόδωρους άνδρες.

Είναι λογικό. Ποιος θα ήθελε να είναι με έναν άντρα που είναι ωραίο να τον βλέπεις, αν αυτό είναι εις βάρος οποιασδήποτε ευπρέπειας ή γαλαντοσύνης; Ωστόσο, όπως η «προσέγγιση» παραπάνω, οι γυναίκες που αναζητούν ένα one-night stand θα εξακολουθούν να δίνουν προτεραιότητα στα βλέμματα έναντι της καλοσύνης – κάτι που είναι καλά νέα για τους μονογαμιστές. αλλά λιγότερο για τους εκκολαπτόμενους playboys.

Ένας μεγαλύτερος άντρας είναι πιο ελκυστικός

Ανησυχείτε μήπως το έχετε «περάσει»; Οι φόβοι σας μπορεί να είναι αβάσιμοι. Αρκετές μελέτες έχουν ανακαλύψει ότι οι γυναίκες, οποιασδήποτε γενιάς, τείνουν να προτιμούν τους άνδρες με μερικά χρόνια περισσότερα από τη δική τους ηλικία. Ονομάστηκε «The George Clooney Effect».

Το 2010, το Πανεπιστήμιο του Dundee έθεσε αυτή τη θεωρία σε δοκιμασία. 3.770 ετεροφυλόφιλοι ενήλικες συμμετείχαν σε δημοσκόπηση για μια σειρά δεικτών σχέσεων και αποκαλύφθηκε ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούσαν τους μεγαλύτερους άνδρες – ειδικά καθώς οι ίδιες μεγάλωναν και ανέπτυξαν οικονομική ανεξαρτησία.

Η προσωπικότητα (και το χιούμορ) μετράει

Μην συμπεριφέρεστε σαν να είστε έκπληκτοι. Για γενιές, οι γυναίκες λένε στον άντρα ότι η αίσθηση του χιούμορ όχι μόνο έχει σημασία – αλλά μπορεί ακόμη και να είναι η πιο σημαντική και ελκυστική ιδιότητα που μπορεί να έχει ένας άντρας. Εμείς, το πιο σκεπτικιστικό φύλο, έχουμε σηκώσει τα φρύδια μας με τον ισχυρισμό. Αλλά τσεκάρει.

Ο Jeffrey Hall, αναπληρωτής καθηγητής Επικοινωνιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, δημοσίευσε μια εργασία στο περιοδικό Evolutionary Psychology, στην οποία περιέγραψε μια μελέτη που αφορούσε μια σειρά από τεστ τύπου ραντεβού στα τυφλά. «Το κοινό γέλιο», έγραψε, «μπορεί να είναι ένας δρόμος προς την ανάπτυξη μιας πιο μακροχρόνιας σχέσης».

Πάρε ρίσκα

Όχι όλα τα ρίσκα, φυσικά. Υπάρχουν ορισμένα επίπεδα τόλμης που θα σας κάνουν να σας προσέξουν για τους σωστούς λόγους. Αλλά το να είσαι καβαλάρης με την υγεία σου ή την ασφάλεια των άλλων, πιθανότατα δεν θα σου φέρει δεύτερο ραντεβού. Το 2006, η Εξελικτική Ψυχολογία χώρισε αυτές τις επικίνδυνες δραστηριότητες σε έξι κατηγορίες. Ψυχαγωγική, Ηθική, Τυχερά παιχνίδια, Επένδυση, Υγεία, Κοινωνική.

Και, ενώ οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι περισσότεροι άνδρες υπερεκτιμούν πόσο ελκυστική είναι η συμπεριφορά ανάληψης ρίσκου, η μελέτη αποκάλυψε ότι οι «ψυχαγωγικοί» κίνδυνοι – είτε πρόκειται για αλεξίπτωτο είτε για σνόουμπορντ – μπορούν να ανατρέψουν τα κεφάλια των γυναικών που θέλετε να προσελκύσετε. Σημειώστε, κύριοι, και κλείστε αυτό το bungee jump που αναβάλλατε.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442