Skip to content

Είναι αστείο το πως τόσοι πολλοί άνδρες και γυναίκες υποθέτουν πράγματα ο ένας για τον άλλο. Κάτι που συμβαίνει πάρα πολύ όταν έχουμε να κάνουμε με το φλερτ και με τις σχέσεις.

Οι άνδρες θέλουν αυτό. Οι γυναίκες θέλουν εκείνο.

Αλλά, αν αυτό που νομίζουμε πως θέλουν οι άνδρες είναι απλά ένας αστικός μύθος; Αν αυτό που θέλουν πραγματικά είναι τελείως διαφορετικό από τις προσδοκίες που έχετε;

Δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε άλλο. Απομυθοποιούμε μερικούς από τους πιο κοινούς μύθους από τους άνδρες. Θα σας δείξουμε τι νομίζουν οι γυναίκες πως θέλουν οι άνδρες και τι όντως θέλουν.

Τι νομίζουν οι γυναίκες πως θέλουν οι άνδρες: λεπτές

Τι θέλουν πραγματικάυγιείς

Οι περισσότεροι άνδρες απεχθάνονται να βλέπουν γυναίκες που έχουν το σώμα μοντέλου. Δεν θέλουν να έχετε ένα σώμα που μοιάζει αδύναμο ή εύθραυστο λες και μία αγκαλιά να πρόκειται να σας σπάσει.

Φυσικά, κάθε άνδρας είναι διαφορετικός και ελκύεται από διαφορετικά πράγματα. Αλλά γενικά μιλώντας, οι άνδρες θέλουν μία γυναίκα που είναι και μοιάζει υγιής. Αν είστε εκ τους φυσικού σας λεπτές, τέλεια. Αν όχι, πάλι τέλεια. Μην αλλάξετε.

Στους περισσότερους άνδρες αρέσει όταν μία γυναίκα έχει μία υγιής όρεξη. Το να προσποιείστε πως δεν πεινάτε, πως τρώτε μόνο σαλάτες και πρωτεϊνούχα shake και πως είστε πάντα σε δίαιτα δεν είναι ελκυστικό.

Ξέρουμε πως δέχεστε τεράστια πίεση ως γυναίκες για να έχετε μία συγκεκριμένη σιλουέτα. Αλλά, πιστέψτε μας. Όταν αποδέχεστε το σώμα σας και έχετε αυτοπεποίθηση και είστε χαρούμενες, αυτό φαίνεται. Και αυτό που χρειάζεται είναι να νιώθετε πραγματικά σέξυ.

Τι νομίζουν οι γυναίκες πως θέλουν οι άνδρες: κάποια που να ταιριάζει στην ιδέα της “τέλειας” γυναίκας.

Τι θέλουν πραγματικά: να είστε ο εαυτός σας

Μπορείτε να φοράτε μία μάσκα και να προσποιείστε πως είστε κάποια που δεν είστε για να τους κοροϊδέψτε αλλά στο τέλος θα αποκαλυφθείτε. Επιπλέον, γιατί να θέλετε να είστε κάποια άλλη;

Οι περισσότεροι άνδρες (και γυναίκες) δεν ξέρουν πραγματικά τι θέλουν μέχρι να εμφανιστεί μπροστά τους. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθούν χωρίς ελπίδα να τους προσέξει κάποιος προσπαθώντας να γίνουν αυτό που νομίζουν πως θέλετε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνήσουν ότι ένα από τα πιο γοητευτικά πράγματα σε ένα άτομο είναι όταν είναι άνετο με τον εαυτό του. Όταν δεν προσποιούνται ή προσπαθούν να ταιριάξουν με τους υπόλοιπους, φαίνεται ο πραγματικός τους εαυτός. Όταν διαθέτουν τις δικές τους ιδιοτροπίες και δεν φοβούνται να δείξουν στον κόσμο ποιοι είναι.

Το ηθικό της ιστορίας; Να είστε ο εαυτός σας. Όσο κλισέ και να ακούγεται, όλοι οι άλλοι είναι πιασμένοι.

Τι νομίζουν οι γυναίκες πως θέλουν οι άνδρες: κάποια που μοιάζει τέλεια πάντα

Τι θέλουν πραγματικά: κάποια που περνάει καλά

Στους περισσότερους άνδρες αρέσει όταν ντύνεστε καλά, φτιάχνετε τα μαλλιά σας και φοράτε μακιγιάζ. Αλλά τους αρέσει επίσης όταν τσιλάρετε μαζί τους με πυτζάμες και με τα μαλλιά σας πιασμένα πίσω με ένα κοκαλάκι.

Επομένως, πολλές από εμάς μας νοιάζει πολύ η εμφάνισή μας επειδή έτσι μας έχουν μάθει. Και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να είμαστε πολύ επικεντρωμένοι στην εμφάνισή μας και να ξεχνάμε να χαλαρώνουμε και να περνάμε καλά.

Οι άνδρες, όμως, δεν ενδιαφέρονται πραγματικά αν το eyeliner σας είναι τέλειο ή αν έχετε πάει για αποτρίχωση ή αν βαριέστε να ντύνεστε καλά πάντα. Προτιμούν περισσότερο αν είστε χαλαρές και περνάτε καλά, οτιδήποτε και αν κάνετε.

Τι νομίζουν οι γυναίκες πως θέλουν οι άνδρες: να είναι συνέχεια με τους φίλους τους

Τι θέλουν πραγματικά: να είστε και οι δύο ανεξάρτητοι

Δεν είναι μυστικό πως στους περισσότερους άνδρες αρέσει να περνάνε καιρό με τους φίλους τους. Αλλά και σε εσάς αρέσει να περνάτε χρόνο με τις φίλες σας, σωστά;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να είναι συνέχεια με τους φίλους. Αλλά και με τον ίδιο τρόπο, δεν θέλουν να είναι και μαζί σας συνέχεια. Επειδή και τα δύο δεν είναι υγιή.

Το μόνο που θέλουν είναι να είναι ανεξάρτητοι και εσείς να είστε ανεξάρτητες επίσης. Και αυτό είναι υγιές. Αυτό είναι καλό τόσο για εσάς όσο και για τη σχέση σας.

Από τη στιγμή που περνάει μαζί σας αρκετό και ποιοτικό χρόνο και προσπαθεί, αφήστε τον αν απολαύσει το χρόνο με τους φίλους του. Χωρίς καθόλου ενοχές.

Τι νομίζουν οι γυναίκες πως θέλουν οι άνδρες: κάποια που μπορούν να σώσουν

Τι θέλουν πραγματικά: μία δυνατή γυναίκα που μπορεί να προσέξει τον εαυτό της

Αυτό που είναι ενοχλητικό με τα παραμύθια και με τις ταινίες της Disney είναι ότι υπάρχει πάντα κάποια δεσποσύνη που χρειάζεται σώσιμο. Και μερικά κορίτσια μαθαίνουν πως έτσι πρέπει να συμπεριφέρονται σε σχέση με τους άνδρες.

Αν και στους περισσότερους άνδρες αρέσει να είναι προστατευτικοί και να σας προσέχουν, θέλουν επίσης να είναι ικανοί να προσέχετε τον εαυτό σας. Δεν θέλουν να ανησυχούν συνέχεια και να αγχώνονται. Αυτό είναι εξαντλητικό και μπορεί να οδηγήσει σε μία μη υγιή σχέση.

Ένας άνδρας δεν θέλει να φαίνεστε αδύναμες ώστε να νιώθει σαν πραγματικός άνδρας. Κάθε άνδρας που αξίζει θέλει να σας βλέπει ως ίση του.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442