Skip to content

“Πρέπει να δοκιμάσω τα online ραντεβού;”  Είναι μια έγκυρη ερώτηση. Γυρίζουμε στα κινητά μας τηλέφωνα και τα tablet μας για σχεδόν κάθε απόφαση στη ζωή μας, οπότε γιατί να μην στρεφόμαστε στις οθόνες μας για να βρούμε ρομαντισμό; Επιπλέον, η εύρεση ενός πιθανού συντρόφου στο διαδίκτυο είναι πιο διαδεδομένη από ποτέ – περίπου το 36% των ενηλίκων αναζητούν ενεργά αγάπη στο διαδίκτυο.

 

Αλλά εάν εξακολουθείτε να είστε αβέβαιοι εάν πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα, ρωτήσαμε τους ειδικούς σχετικά με το τι πρέπει πραγματικά να γνωρίζετε για τη διαδικτυακή γνωριμία προτού τραβήξετε τη φωτογραφία του προφίλ σας.

 

Παίρνετε τον έλεγχο. Δημιουργώντας ένα διαδικτυακό προφίλ γνωριμιών, δεν αφήνετε πλέον στη τύχη το να δημιουργήσετε το ρομαντικό σας μέλλον. «Οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ο καλύτερος τρόπος για να είσαι ενεργός στα ραντεβού σου», λένε οι ειδικοί. “Σε τελική ανάλυση, η συνάντηση με κάποιον σημαίνει ότι παίρνετε δράση – και σε έναν ψηφιακό κόσμο, αυτό σημαίνει ότι συμμετέχετε σε έναν ιστότοπο γνωριμιών, εκτός από το να συναντάτε άτομα εκτός σύνδεσης.”

 

Θα συναντήσετε (και θα πρέπει) να συναντήσετε άτομα. Δεν έχει νόημα να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό προφίλ γνωριμιών εάν είστε επιφυλακτικοί με τη συνάντηση με άλλα άτομα. Ο όρος online dating είναι λανθασμένος – πρέπει να είναι διαδικτυακή συνάντηση και offline dating, λένε πάλι οι ειδικοί. Είναι απλώς ένας τρόπος για να συναντήσετε πραγματικούς ανθρώπους για να συνδεθείτε εκτός σύνδεσης. Αν το να προχωρήσετε πέρα από το μήνυμα με ένα ταίρι σας φαίνεται τρομακτικό, ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να γνωρίσετε κάποιον στο διαδίκτυο. Αυτό είναι το νόημα της online γνωριμίας! Συνίσταται η μετακίνηση της συνομιλίας εκτός σύνδεσης μετά από έξι μηνύματα (τρία ανά άτομο) καθώς αυτό είναι που λειτουργεί καλύτερα.

 

Θα κλείσετε ραντεβού πιο αποτελεσματικά. Ένα από τα προνόμια της online γνωριμίας είναι η ικανότητά σας να καθορίζετε το ύψος, την εκπαίδευση, τη τοποθεσία και βασικά οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε σε έναν σύντροφο. Μπορείτε να είστε συγκεκριμένοι για το ποιον θέλετε να συναντήσετε, φροντίζοντας να έχετε κοινά ενδιαφέροντα, αξίες κ.λπ., λένε οι ειδικοί. Αυτό διαχωρίζει τη διαδικτυακή γνωριμία από τη συνάντηση με κάποιον σε ένα μπαρ – ξεκινάτε με αυτές τις πληροφορίες και το ίδιο κάνουν και οι άλλοι.

 

Θα είστε ενεργοί πηγαίνοντας το αργά. Εάν έχετε βγει από το παιχνίδι γνωριμιών για λίγο – ή είστε απλώς ενθουσιασμένοι που δοκιμάζετε κάτι νέο – ίσως θελήσετε να τρελαθείτε με την εγγραφή σας σε κάθε ιστότοπο γνωριμιών εκεί έξω και βγαίνοντας όσα περισσότερα ραντεβού μπορείτε. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε διαδικτυακές γνωριμίες με τη συμμετοχή σε έναν ιστότοπο. Σημειώνεται επίσης ότι οι διαδικτυακοί ιστότοποι γνωριμιών είναι κοινότητες και για να βγάλεις κάτι από μια κοινότητα, πρέπει να συμμετέχεις ενεργά σε αυτήν. Σε έναν ιστότοπο γνωριμιών που σημαίνει αναζήτηση και αποστολή μηνυμάτων σε ταίρια που φαίνονται ενδιαφέροντα. Προτείνεται να στέλνετε τουλάχιστον 10 μηνύματα σε νέα ταίρια κάθε εβδομάδα. Όταν εστιάζετε στα εξερχόμενά σας, τα εισερχόμενά σας θα γεμίσουν… καθώς και το ημερολόγιο γνωριμιών σας!

 

Μπορείτε να πάρετε τον χρόνο σας. Αν και πολλοί singles έχουν συγκρίνει τη διαδικτυακή γνωριμία με μια δεύτερη δουλειά, η αναζήτηση αγάπης στο διαδίκτυο δεν πρέπει να είναι κουραστική. Στην πραγματικότητα, όσο πιο αγχωμένοι είστε για να βρείτε ένα ταίρι, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να βρείτε ένα κατάλληλο. Γίνεται αναφορά σε ψυχολογικές μελέτες σχετικά με τον χρόνο που αφιερώνετε στο διαδικτυακό ραντεβού και που έδειξαν ότι όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε σε ταίρια, τόσο περισσότερο θα τα κρίνετε. Επομένως, αντί να κάθεστε την Κυριακή το βράδυ για δύο ώρες και να στέλνετε δεκάδες μηνύματα ταυτόχρονα, να το αφήνετε για όλη την εβδομάδα. Δεσμευθείτε για διαδικτυακές γνωριμίες για 20-30 λεπτά την ημέρα και θα νιώθετε πιο καλά.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442