Skip to content

Το να φλερτάρετε, στο διαδίκτυο ή στην πραγματική ζωή χρειάζεται ένα ορισμένο επίπεδο φινέτσας. Μερικοί άνθρωποι είναι φυσικά χαρισματικοί, και το φλερτ τους βγαίνει αβίαστα. Άλλοι άνθρωποι γίνονται επιτυχημένοι στο φλερτ μαθαίνοντας τα κόλπα μέσω δοκιμής και λάθους. Άλλοι φλερτάρουν ελάχιστα ή καθόλου. Το online φλερτ είναι μια μορφή τέχνης.

Χρησιμοποιώ τον όρο «φλερτ» πολύ χαλαρά. Όταν λέω φλερτ, δεν εννοώ κονσερβοποιημένες ατάκες. Λέγοντας κάτι σαν, “Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου…”, δεν θεωρείται φλερτ με άλλο άτομο. Απλώς φλερτάρει με την καταστροφή.

Με τον όρο φλερτ εννοώ την τέχνη του πνευματώδους και αυθόρμητου φλερτ. Με τον όρο φλερτ εννοώ τη χρήση διαλόγου και συνομιλίας για να προσελκύσετε τους ανθρώπους σε εσάς, αλληλεπιδρώντας με ανθρώπους με έναν ελαφρύ, διασκεδαστικό, εύκολο και χαριτωμένο τρόπο για να συνδεθείτε μαζί τους ρομαντικά. Με το μέσο διαδικτυακής γνωριμίας, η επιτυχία συνεπάγεται απαραίτητα τη χρήση της γραπτής λέξης (δηλαδή την ικανότητα φλερτ στο διαδίκτυο) ως κοινωνική δεξιότητα.

Η σύνταξη ενός όμορφου και ειλικρινούς μηνύματος δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται. Ακριβώς όπως υπάρχουν συμβουλές και κόλπα για το φλερτ στην πραγματική ζωή, υπάρχουν κανόνες για το φλερτ στο διαδίκτυο. Λοιπόν, πώς μετατρέπετε το άθλιο μικρό σας μήνυμα “Γεια, το όνομά μου είναι …” σε μια λαμπερή, γοητευτική, δελεαστική σειρά λέξεων που σίγουρα θα στείλει οποιονδήποτε αναγνώστη σε εκστατική ευδαιμονία; Αξιοποιήστε όλη τη δυνατότητα γραφής σας και ετοιμαστείτε να γίνετε πραγματικός Λόρδος Βύρωνας, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται!

Σωστά. Θα σας πω πώς να πετυχαίνετε στο διαδικτυακό φλερτ.


  • Μην μπείτε στον πειρασμό από το εύκολο κομπλιμέντο ή το κλισέ

Είναι πολύ εύκολο, πολύ φθηνό, να πέσουμε θύματα του εύκολου κοπλιμέντου και του έτοιμου κλισέ. Για αυτό το φοβερό άτομο στο οποίο έχετε ρίξει το βλέμμα σας, το να λάβει ένα ακόμη μήνυμα που λέει απλώς ότι “είσαι όμορφος” ή “Γεια” είναι πιθανότατα ελάχιστα συναρπαστικό. Οι διαδικτυακοί daters είναι τόσο συνηθισμένοι σε αυτό, ούτε καν το αντιλαμβάνονται. Εάν επιλέξετε να στείλετε κοπλιμένο, δημιουργήστε κάτι πραγματικά όμορφο , κάτι που έχετε σκεφτεί και δημιουργήσει μόνο για αυτό το άτομο. Δεν χρειάζεται να είναι όμορφη ποίηση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην είναι το ίδιο παλιό βαρετό μήνυμα που αυτό το άτομο ακούει μέρα με τη μέρα.


  • Οι μεταφορές και οι προσομοιώσεις, όταν χρησιμοποιούνται με μέτρο, είναι φίλοι σας

Μας έχει δοθεί αυτό το πράγμα που ονομάζεται γλώσσα. Πρέπει να διασκεδάσουμε με αυτό! Η γλώσσα εξυπηρετεί το σκοπό της επικοινωνίας και μπορούμε να πάρουμε κάθε είδους ελευθερίες μαζί της για να την σώσουμε από τις καταχρήσεις της καθημερινής ομιλίας. Για παράδειγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεταφορές και προσομοιώσεις. Αν και μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανές στην αρχή, η χρήση της μεταφοράς είναι έντονη στην αρένα του φλερτ της λέξης.

Ένα άλλο πιθανό παράδειγμα για μεταφορά είναι το ακόλουθο: με κάνεις να νιώθω σαν… ή γύρω σου γίνομαι…

Δοκιμάστε το μόνοι σας. Με κάνεις να νιώθω σαν να είμαι επιτέλους σπίτι. Είδατε, δεν είναι τόσο δύσκολο!

  • Δεν έχει σημασία το μέγεθος, αλλά πώς το χρησιμοποιείτε.

Γράψτε ένα σονέτο, όχι ένα μυθιστόρημα. Διατηρήστε τις απαντήσεις σας σύντομες και γλυκές – στην αρχή. Αργότερα, μπορείτε να γράψετε όμορφα έπη 17 σελίδων. Στην αρχή, ωστόσο, θέλετε πάντα να κάνετε το άτομο που προσπαθείτε να προσελκύσετε να θέλει περισσότερα. Δώστε του λίγο και θα απαιτήσουν περισσότερα. Δεν είμαι υποστηρικτής των μονόγλωσσων απαντήσεων, αλλά ένα σύντομο μήνυμα δύο παραγράφων όπου κάθε λέξη μετράει (και καμία λέξη δεν χάνεται) είναι το διαδικτυακό ισοδύναμο μιας σύντομης συνομιλίας που τελειώνει πολύ σύντομα και του αφήνει να λιμοκτονούν για περισσότερα . Δεν υπάρχει ντροπή στο να είστε ντροπαλοί. Σε τελική ανάλυση, δεν είναι αυτό το φλερτ;


  • Μην αποκαλύπτετε πάρα πολύ σύντομα – το μυστήριο είναι καύσιμο στη φωτιά

Σε εύθετο χρόνο, όλα θα αποκαλυφθούν. Αν συναντήσετε κάποιον, θα ανακαλύψει τελικά τα πάντα για εσάς (το καλό, το κακό, το άσχημο και το πανέμορφο). Οι κουρτίνες θα πέσουν, οπότε δεν έχει νόημα να αποκαλύψετε την ιστορία της ζωής σας πολύ σύντομα. Στην τέχνη του φλερτ, οι υποβλητικές και μυστηριώδεις δηλώσεις είναι ο νόμος. Το πηλίκο επιθυμίας σας εξαρτάται (στην αρχή) τουλάχιστον εν μέρει από την ικανότητά σας να προκαλέσετε μια αίσθηση αινίγματος για το πρόσωπό σας, να μην μιλήσετε πάρα πολύ για να διατηρήσετε την αίσθηση ενδιαφέροντος του ραντεβού σας για εσάς. Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω το απόρρητο ή το ψέμα – είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς όλη την ώρα, λιγότερο σημαντικό να αποκαλύπτετε πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας χωρίς πρόκληση. Περιμένετε μέχρι να σας ζητηθεί, προτού να αποκαλύψετε τα πάντα.

  • Όλοι αγαπούν ένα αστείο άτομο

Δεν χρειάζεται να είστε ο κλόουν της τάξης των διαδικτυακών γνωριμιών, αλλά λίγο χιούμορ ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, ειδικά όταν χρησιμοποιείται για να προσελκύσει έναν σύντροφο. Ακόμα κι αν έρχεται σε αντίθεση με ό, τι πιστεύετε, τουλάχιστον προσπαθήστε να ελαφρύνετε και να κάνετε ένα αστείο (σκεφτείτε το ως πείραμα σκέψης). Το χιούμορ είναι σαν μια γοητεία. Σε ποιον δεν αρέσει να γελάει; Αν και δεν υπάρχει εύκολο μάθημα για το πώς να είναι κανείς αστείος, ο καλύτερος κανόνας είναι να προσπαθήσετε να το κάνετε να ακούγεται φυσικό. Κάνετε αστεία εάν είναι σχετικά και ισχύουν, αλλά μην κάνετε ανόητα αστεία για κανέναν λόγο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρακολουθήσετε μαθήματα stand-up για να γνωρίσετε κάποιον. Αντίθετα, προτείνω να προσπαθήσετε να δείτε το χιούμορ σε καταστάσεις και να αφήσετε το φυσικό χιούμορ σας να λάμψει. Όλοι εκεί έξω έχουν μια αίσθηση του χιούμορ. Έχουμε απλώς διαφορετικούς βαθμούς άνεσης στην παρουσίασή του.

 

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το online φλερτ; Σίγουρα το πιστεύω. Ξεκινήστε!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442