Skip to content

Είναι το να βρείτε την αγάπη το τελευταίο πράγμα στη λίστα σας;

Ένα από τα πιο περίεργα πράγματα όταν είναι κανείς ελεύθερος είναι πως, κατά περίεργο τρόπο, δεν βρίσκετε καθόλου χρόνο για τον εαυτό σας. Αν δεν αφιερώνετε όλο σας το χρόνο στη δουλειά και στους συναδέλφους σας, μπορεί να παίζετε τον ψυχολόγο στους φίλους σας ή στα μέλη της οικογένειάς σας.

Πάρτε την Μαρία για παράδειγμα, μία 33χρονη δημόσια υπάλληλο. Θα ήθελε να βρει την αγάπη αλλά δυσκολεύεται να βρει χρόνο να κάνει κάτι τέτοιο. Όπως το αποκαλύπτει και στο προφίλ της στο filakia.gr: “Η δουλειά μου με απασχολεί πάρα πολύ. Ήθελα πραγματικά να υπάρχουν περισσότερες ώρες κάθε μέρα, τόσο που γίνεται πλέον δύσκολο να συναντήσω κάποιον καινούριο.” Και οι πιθανότητες είναι πως δεν είναι μόνη της. Μήπως ανήκετε και εσείς στην κατηγορία “πολυάσχολοι για να βρείτε την αγάπη;” Δείτε αν οποιαδήποτε από τα παρακάτω σημάδια σας λένε κάτι…

1) Απορρίπτετε ένα blind ραντεβού επειδή η Τετάρτη είναι η μόνη ημέρα που προλαβαίνετε να βάλετε πλυντήριο.

2) Δεν μιλάτε με κανέναν στο πάρτυ του φίλου σας επειδή πρέπει να φύγετε γρήγορα και να πάτε σε ένα άλλο πάρτυ όπου και εκεί δεν θα μιλήσετε με κανέναν.

3) Όλοι παραπονιούνται πως δεν σας βλέπουν αρκετά.

4) Η κούκλα που σας τσεκάρει στη γιόγκα δεν προλαβαίνει να σας δει μετά το μάθημα επειδή φεύγετε τρέχοντας για το γυμναστήριο.

5) Ένας συνάδελφος σας στέλνει ένα μήνυμα λίγο ερωτικό αλλά μέχρι να προλάβετε να του απαντήσετε, έχει φύγει από το γραφείο.

6) Δεν προλαβαίνετε να μιλήσετε με κάποιον όσο είστε στην πρωινή σας δουλειά επειδή απομνημονεύετε μία παρουσίαση βγάζοντας την ίδια στιγμή για βόλτα το σκυλί.

7) Το mail σας είναι πάντα γεμάτο με ειδοποιήσεις και το ημερολόγιο σας μοιάζει λες και είναι πάντα φουλ.

8) Οι φίλοι σας κλείνουν ραντεβού μαζί σας για να βγείτε για φαγητό από δύο μήνες πριν καθώς δεν ξέρουν αν θα είστε ελεύθεροι τότε.

9) Τα γρήγορα ραντεβού δεν είναι κάτι καινούργιο για εσάς. Κάθε ραντεβού που είχατε μέχρι τώρα ήταν γρήγορο.

10) Δεν μπορείτε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που κάνατε κάτι τελείως αυθόρμητο.

11) Το ψυγείο σας δεν έχει τίποτα μέσα πέρα από ένα μαραμένο λεμόνι και μερικά έτοιμα γεύματα.

12) Αν συμβεί και βγείτε για ραντεβού, ο σύντροφός σας ίσως υποθέσει πως του δίνετε το παπούτσι στο χέρι λέγοντάς του πως το επόμενο ραντεβού σας θα είναι σε δύο εβδομάδες.

13) Το γραφείο σας στη δουλειά είναι σαν μία εκδοχή του σύμπαντός σας, γεμάτο με καλλυντικά, φαγητό, όργανα γυμναστικής και τρία ζευγάρια παπούτσια.

14) Έχετε ήδη κλείσει τις ετήσιες διακοπές σας και για τον επόμενο χρόνο.

15) Το βιογραφικό σας είναι τρεις σελίδες και είναι γεμάτο με τίτλους εργασίας. Χωρίς να αναφέρουμε όλες τις δραστηριότητες και τις ευθύνες που έχετε.

16) Η μητέρα σας περιμένει 10 χρόνια να της φέρετε σπίτι κάποιο κορίτσι ή κάποια σχέση.

17) Αναρωτιέστε πως, αν ποτέ βρίσκατε την αγάπη, θα καταφέρνατε να χωρούσατε μία σχέση στο ήδη γεμάτο πρόγραμμά σας.

18) Είστε ο πρώτος που καλούν οι φίλοι σας και η οικογένειά σας καθώς μπορούν πάντα να βασιστούν σε εσάς για να τους λύσετε ένα πρόβλημα.

19) Καμία ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον στις διακοπές από τη στιγμή που είστε όλη μέρα σπίτι και λιώνετε στις σειρές στο Νέτφλιξ.

20) Η πρώην σας επικοινωνεί μαζί σας κάθε χρόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια προτείνοντάς σας να βρεθείτε αλλά εσείς ακόμη δεν έχετε καταφέρει να βρεθείτε.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442