Skip to content

Το dating είναι τέλειο. Το να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και να βγαίνεις σε ραντεβού είναι διασκεδαστικό όπως και το να βρίσκεις πως κάποιος είναι σαν κανέναν άλλο. Υπάρχουν, όμως και αρνητικές πλευρές στο dating. Το να συναντάς νέους ανθρώπους μπορεί να είναι επίσης περίεργο, το να βγαίνεις σε ραντεβού μπορεί να είναι τρομακτικό και μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε αν αρέσετε σε αυτόν τον κάποιον, ειδικά αν γνωρίζετε κόσμο μέσω Ίντερνετ και δεν τους γνωρίζετε για πολύ καιρό.

Ίσως να νομίζετε πως αυτό θα ήταν ξεκάθαρο αλλά μερικές φορές όσοι είναι μόνοι τυφλώνονται από τα δικά τους αισθήματα για κάποιον και καταφέρνουν λανθασμένα να πείσουν τους εαυτούς τους πως το αίσθημα είναι αμοιβαίο. Αυτό, βέβαια, δεν συμβαίνει πάντα. Φυσικά, η ευκολότερη επιλογή είναι να ρωτήσετε το άτομο που έχετε στο στόχο σας αν του αρέσετε. Αν, όμως, είστε ντροπαλοί, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Πώς να καταλάβετε πως αρέσετε σε κάποιον; Σημειώστε αυτά τα 14 σημάδια.

Μηνύματα

Σας στέλνουν μηνύματα σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Όταν αρέσετε σε κάποιον πραγματικά, αυτός θα θέλει να είναι σε επαφή μαζί σας όσο πιο συχνά γίνεται (εκτός και αν είναι πολύ καλοί στο να το παίζουν χαλαροί). Θα σας στείλουν ένα μήνυμα το πρωί και μετά θα σας στέλνουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Θα θέλουν επίσης, μετά τα μηνύματα να το πάνε στις κλήσεις από το τηλέφωνο. Μπορείτε να πείτε περισσότερα σε ένα τηλεφώνημα. Επομένως, αν θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα, θα προτείνουν γρήγορα να μιλήσετε στο τηλέφωνο από ότι στα μηνύματα. Η πρώτη κλήση μπορεί να είναι αγχωτική αλλά μόλις το κάνετε δεν θα θέλετε να κλείσετε το τηλέφωνο.

Ένα άλλο σημάδι είναι πως θα στέλνουν μηνύματα στο ξαφνικό. Αν σας στέλνουν μηνύματα για να σας πουν κάτι αστείο που είδαν ή σας στέλνουν μία όμορφη φωτογραφία, αυτό σημαίνει πως σας σκέφτονται και πως θέλουν να σας κάνουν να γελάσετε.

Ένα άλλο σημάδι είναι όταν σας στέλνουν μηνύματα μεθυσμένοι. Αν σας στέλνουν ωραία μηνύματα όταν ήπιαν λίγο παραπάνω, τότε αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι πως τους αρέσετε. Από την άλλη πλευρά, αν στέλνουν σεξουαλικά μηνύματα, μπορεί να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι πως θέλουν μόνο ένα πράγμα από εσάς.

Γλώσσα του σώματος

Τα μάτια του γίνονται μεγαλύτερα όταν σας βλέπουν; Από ότι φαίνεται αυτό το γεγονός είναι πραγματικά αλήθεια! Δεν θα μελετήσουμε τους πολύπλοκους επιστημονικούς λόγους πίσω από αυτή την σωματική απόκριση αλλά θυμηθείτε πως είναι ένα σημάδι.

Ένα άλλο σημάδι είναι πως προσπαθούν πάντα να έρθουν πιο κοντά σας. Αν τους αρέσετε, θα θέλουν πάντα να είναι κοντά σας και να σας αγγίζουν. Κάποιοι άνθρωποι είναι περισσότερο διστακτικοί από τους άλλους αλλά αν παρατηρήσετε πως ψάχνουν να σας βρουν περισσότερο από άλλους ανθρώπους, τότε αυτό είναι σημάδι πως τους αρέσετε.

Τους πιάνετε να σας κοιτάζουν; Αν τους αρέσετε, θα θέλουν να σας κοιτάζουν όσο πιο συχνά γίνεται. Αν τους πιάνετε να σας κοιτάζουν παρατεταμένη, είναι πιθανό πως διαθέτουν ρομαντικά αισθήματα ή πως σας θέλουν.

Ένα άλλο σημάδι είναι όταν δεν μπορούν να σταματήσουν να χαμογελάνε όταν βρίσκονται γύρω σας. Είναι γνωστό σε όλους πως όταν κάποιος βρίσκεται κοντά σε κάποιον που τους αρέσει, δεν σταματάνε να γελάνε. Αν γελάνε λίγο παραπάνω με τα αστεία σας ή χαμογελάνε από το ένα αυτί στο άλλο χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο όταν είστε μαζί σας, τότε ίσως να τους αρέσετε.

Επιπλέον, ένα άλλο σημάδι είναι όταν καθρεφτίζουν τις πράξεις σας. Αλλάζετε θέση και ακουμπάτε το πρόσωπό σας; Κάνουν το ίδιο; Στηρίζεστε στην καρέκλα σας; Παίρνουν την ίδια θέση 2 δευτερόλεπτα αργότερα; Δεν το κάνουν με σκοπό. Αυτή είναι μία υποσυνείδητη απόκριση που προέρχεται από το γεγονός ότι κάποιος σας αρέσει. Αυτό είναι και ένα τέλειο σημάδι για το οποίο μπορείτε να ψάξετε αν το άτομο που σας αρέσει είναι ντροπαλός. Ίσως να πιάσετε τον εαυτό σας να καθρεφτίζει τις κινήσεις του άλλου.

Όσο μιλάτε σας κοιτάζουν στα χείλη; Αν τους αρέσετε, το πιο πιθανό είναι πως σκέφτονται να σας φιλήσουν. Αυτό σημαίνει πως όσο μιλάτε θα ρίχνουν γρήγορες ματιές στα χείλη σας, ειδικά όταν νομίζετε πως δεν τους προσέχετε. Αλλά εσείς πλέον το ξέρετε αυτό γιατί διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Συζητήσεις

Σας κάνουν συνέχεια κοπλιμέντα και όχι τα κλασσικά για την εμφάνισή σας. Είναι ευγενικοί για πράγματα που ξέρουν πως είναι σημαντικά για εσάς και σίγουρα προσπαθούν να σας κάνουν κοπλιμέντα με νόημα. Αυτός είναι ένας τρόπος να σας κάνουν να νιώθετε καλά και για αυτούς να σας κάνουν να τους συμπαθήσετε.

Επίσης, ακούνε πραγματικά σε όσα έχετε να πείτε. Εμπλέκονται σε όσα έχετε να πείτε και θυμούνται τις προηγούμενες συζητήσεις σας και ανατρέχουν σε πράγματα και ανθρώπους που είχατε αναφέρει. Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι πως τους αρέσετε για την προσωπικότητά σας και όχι απλά για την εμφάνισή σας.

Επίσης, σας ρωτάνε συνέχεια ερωτήσεις. Αν τους αρέσετε θα θέλουν να μάθουν πράγματα για τη ζωή τους περιλαμβάνοντας πράγματα για την ανατροφή σας, την οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά. Μερικοί άνθρωποι ρωτάνε περισσότερες ερωτήσεις από ότι άλλοι. Επομένως, αυτό δεν είναι ένα σίγουρο σημάδι πως αρέσετε σε κάποιον αλλά μπορείτε σίγουρα να το θεωρήσετε ως καλή αρχή.

Επίσης, θέλουν να σας πουν πολλά πράγματα για τους εαυτούς τους. Αυτό δεν σημαίνει πως κυριαρχούν τη συζήτηση με ατελείωτους μονολόγους για τη ζωή τους. Αντιθέτως, θα πρέπει να είναι μία ισότιμη ανταλλαγή μεταξύ των δυο σας. Αν τους αρέσετε πραγματικά, θα είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς και δεν θα κρατάνε κανένα μυστικό από εσάς.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε το διαδικτυακό dating ταξίδι σας με το filakia.gr, κάνετε δωρεάν εγγραφή σήμερα. Χρησιμοποιήστε τη γνώση σας που μάθατε ώστε να είστε ένα βήμα μπροστά!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442