Skip to content

Βλέπετε ένα όμορφο κορίτσι στο δωμάτιο και το νιώθετε στο στομάχι σας. Θέλετε να μιλήστε μαζί της και να τη ζητήσετε σε ραντεβού αλλά δεν ξέρετε πως να προσεγγίσετε ένα κορίτσι που σας αρέσει χωρίς να φανείτε περίεργοι. Λοιπόν, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Ίσως επειδή βασιζόμαστε πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα κινητά μας αυτές τις μέρες, το να προσεγγίσουμε ένα κορίτσι που μας αρέσει μπορεί να είναι αρκετά φοβιστικό. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να είναι έτσι.

Σας παρουσιάζουμε τον πρακτικό μας οδηγό σχετικά με το πως να ξεκινήσετε μία συζήτηση με κάποια που σας αρέσει.

Πώς να προσεγγίσετε ένα κορίτσι που σας αρέσει 

Κοιτάξτε την στα μάτια

Μελέτες δείχνουν πως αν κοιτάξετε μία γυναίκα στα μάτια, αυτό είναι ένας από τους κορυφαίους τρόπους να την κάνετε να σας προσέχει.

Επομένως, αν θέλετε να μάθετε αν ένα κορίτσι ενδιαφέρεται για εσάς, κοιτάξτε την στα μάτια αρχικά με σεβασμό. Αυτό σημαίνει να μην γουρλώνετε τα μάτια ή να μην είστε περίεργοι.

Ίσως προσπαθήστε να ανταλλάξτε ματιές από την άλλη άκρη του δωματίου και να της χαμογελάσετε απαλά.

Ή όταν μιλάει, διατηρήστε την επαφή με τα μάτια της και ακούστε οτιδήποτε έχει να πάει. Κάτι τέτοιο δείχνει πως την προσέχετε και πως ενδιαφέρεστε.

Εξασκηθείτε στη γλώσσα του σώματος

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να σας πει πολλά για το πως νιώθει μία γυναίκα για εσάς.

Για αυτό και η εξάσκηση στη γλώσσα του σώματος είναι ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα στην προσέγγιση του κοριτσιού που σας αρέσει.

Θέλετε να φανείτε ως άτομα με αυτοπεποίθηση αλλά όχι υπερόπτες. Ανοιχτοί αλλά όχι και αυταρχικοί. Η επίτευξη αυτής της ισορροπίας μπορεί να φαίνεται δύσκολη και περίπλοκη αλλά στην ουσία δεν είναι.

Κρατήστε την πλάτη σας ευθεία και τους ώμους σας πίσω, σαν να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας (ακόμη και αν δεν νιώθετε έτσι μέσα σας). Μην ξεχνάτε, επίσης, να χαμογελάτε.

Αυτό θα πει στο κορίτσι πως έχετε αυτοπεποίθηση και πως είστε έξυπνοι. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να είναι περισσότερο δεκτική στις κινήσεις σας.

Προσεγγίστε την αμέσως

Μία άλλη συμβουλή όταν ψάχνετε να προσεγγίσετε ένα κορίτσι που σας αρέσει είναι να προσέχετε και να βρείτε την κατάλληλη στιγμή.

Μερικοί άνδρες ίσως περιμένουν μερικές ημέρες ή περισσότερο για να προσεγγίσουν κάποια που τους αρέσει επειδή δεν θέλουν να φανούν λιγούρηδες. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα μία καλή ιδέα.

Και αν είναι σπίτι και αναρωτιέται αν της αρέσετε; Ή ακόμη χειρότερα, αν κάποιος άλλος την προσεγγίσει όσο εσείς το σκέφτεστε;

Το να παίζετε με τα αισθήματα κάποιου δεν είναι ποτέ ένα καλό σχέδιο. Είναι καλύτερο να είστε ανοιχτοί ώστε να κατανοήσει τις προθέσεις σας.

Επιπλέον, το να περιμένετε για να κάνετε την κίνησή σας θα σπάσει τα νεύρα σας. Το καλύτερο είναι να την προσεγγίσετε και να δείτε αν ταιριάζετε ή όχι. Τι έχετε να χάσετε;

Σίγουρα, το να ανοιχτείτε έτσι μπορεί να σας φαίνεται τρομακτικό αλλά είναι σημαντικό! Θα της δείξει πως έχετε αυτοπεποίθηση και αυτό αρέσει στις γυναίκες.

Τι να της πείτε;

Τώρα που την πλησιάσατε, τι ακριβώς θα της πείτε;

Το να μιλήσετε σε ένα κορίτσι μπορεί να είναι δύσκολο αλλά προσπαθήστε να μην το σκέφτεστε πολύ!

Αντί για αυτό, επικεντρωθείτε στο να την ακούτε και να συμμετέχετε ενεργά, να είστε ειλικρινείς και ευγενικοί και να μιλάτε για πράγματα που σας παθιάζουν.

Αν έχετε άγχος, ίσως σκεφτείτε για το τι θέλετε να πείτε πριν να την προσεγγίσετε.

Ξεκινήστε λέγοντας «Γεια» και ύστερα ρωτήστε την για την αγαπημένη της ταινία ή δείτε αν έχετε κανένα χόμπυ κοινό.

Αποφύγετε να πιεστείτε για να φανείτε μυστηριώδεις ή χαλαροί. Το πιο σημαντικό είναι να είστε ο εαυτός σας.

Επίσης, μην ανησυχείτε πως θα πείτε το λάθος πράγμα ή θα μπερδευτείτε. Αυτή είναι η πρώτη σας συζήτηση επομένως προσπαθήστε να είστε αυθεντικοί.

Το να προσποιείστε πως είστε κάποιος που δεν είστε ή το να λέτε πράγματα που δεν είναι αληθινά για να την εντυπωσιάστε, μπορεί να φανεί άσχημο.

Ελέγξτε τη στάση σας

Δεν είναι μόνο αυτό που λέτε αλλά και πως το λέτε.

Η στάση σας είναι πολύ σημαντική όσον αφορά το φλερτ. Προσέξτε την ενέργεια που έχετε όταν είστε κοντά σε αυτή που σας αρέσει.

Μήπως φαίνεται πως τα ξέρετε όλα; Ή πως είστε απαισιόδοξος; Μήπως προσπαθείτε πολύ σκληρά για να την ευχαριστήσετε που δεν ακούτε όσα έχει να πει;

Όταν προσεγγίζετε ένα κορίτσι, θέλετε να διατηρήσετε μία χαλαρή αύρα και να εμφανίζεστε ως κάποιος που είναι άνετος.

Αν κάνετε ένα κορίτσι να νιώσει άνετα, το πιο πιθανό είναι πως θα συνεχίσει να μιλάει μαζί σας.

Το να προσεγγίσετε ένα κορίτσι που σας αρέσει δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκο και δεν χρειάζεται να φοβάστε μην φανείτε περίεργοι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ο εαυτός σας!

Η αυθεντικότητα και η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντικά για την προσέγγιση ενός κοριτσιού.

Αν δείξετε πρόθεση να συνδεθείτε ειλικρινά και όχι να εντυπωσιάστε, αυτό είναι και το καλύτερο πρώτο βήμα.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442