Skip to content

Μπορεί να υπάρχει κάποια φλόγα μεταξύ σας και του διαδικτυακού σας φλερτ; Ο μόνος τρόπος να το μάθετε και για να βεβαιωθείτε είναι να βγείτε στο τρομερό και φοβερό πρώτο ραντεβού. Πού να πάτε όμως; Μην φοβάστε. Η απάντηση είναι απλή: βγείτε για έναν καφέ. Υπάρχουν 7 λόγοι γιατί το να βγείτε για καφέ θα πρέπει να είναι το ιδανικό πρώτο ραντεβού.

  1. Η καφεΐνη ξυπνάει και τονώνει

Όταν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά, το μυαλό σας δουλεύει υπερωρία και επεξεργάζεται χιλιάδες σήματα από το άλλο άτομο. Από την εμφάνιση του άλλου ατόμου, από τα ρούχα που φοράνε, από τον τρόπο που μιλάνε και ακόμη και από τον τρόπο που μυρίζουν. Δώστε στο μυαλό σας μία ώθηση με έναν καφέ. Η καφεΐνη έχει αποδεχθεί πως διώχνει τον ύπνο, βελτιώνει το χρόνο αντίδρασης και τη λογική σκέψη. Όλες αυτές είναι δεξιότητες που χρειάζεστε πολύ σε ένα πρώτο ραντεβού.

  1. Πρόκειται να μιλήσετε και να μάθετε τα βασικά

αντίθεση με τον κινηματογράφο, μόλις πιάσετε την κούπα καφέ στο χέρι, είστε μόνο εσείς και ο σύντροφός σας. Αν και τα ραντεβού με δραστηριότητες είναι τέλεια για να δεθείτε με τον άλλο και να τον μάθετε καλύτερα, δεν είναι συνήθως ιδανικά για ένα πρώτο ραντεβού. Ο λόγος είναι επειδή δεν θα περάσετε αρκετό χρόνο μαθαίνοντας τα βασικά για τον σύντροφό σας. Είναι υπέροχο αν σας αρέσει ο γαλλικός κινηματογράφος αλλά αν ο σύντροφός σας μένει ακόμη με τον πρώην του, δουλεύει βράδυ όταν εσείς δουλεύετε πρωί, σιχαίνεται τη φύση και τα ζώα, ίσως θα πρέπει να τα ξέρετε αυτά πριν να τα κυνηγήσετε παραπάνω.

  1. Δεν χρειάζεται να πιείτε κάτι

Σύμφωνα με την εμπειρία μου, είναι καλύτερο να πάτε για ένα ποτό αργότερα. Είναι ενδιαφέρον να γνωρίσετε τον άλλο σε μία κατάσταση όπου, αν θέλετε να πάτε τα πράγματα παρακάτω, θα περάσετε αρκετό χρόνο μαζί. Αν και δεν χρειάζεται να αναφερθεί το αλκοόλ έχει επίσης την τάση να μας κάνει να χάνουμε την έμφαση πραγμάτων που διαφορετικά θα μας φαίνονταν αυτονόητα. Στο κάτω-κάτω, όλοι μας έχουμε τύψεις από ραντεβού γεμάτα με αλκοόλ! Ξεκινήστε συναντώντας την μη μεθυσμένη εκδοχή του ραντεβού σας. Αν δεν ταιριάζετε έτσι, ίσως δεν αξίζει να το κυνηγήσετε μακροπρόθεσμα. Αν υπάρχει χημεία, ύστερα βγείτε για ένα ραντεβού και δείτε που θα σας βγάλει.

  1. Μπορείτε να κάνετε το ραντεβού σας να κρατήσει όσο θέλετε

Θα συναντούσατε οποιονδήποτε για έναν καφέ. Από τη γιαγιά σας μέχρι ένα συνάδελφο, το να πηγαίνετε για καφέ είναι εύκολο επειδή δεν είναι γεμάτο με προσδοκίες. Είναι ξεκάθαρα αποδεκτό να συναντήσετε κάποιον για 20 λεπτά για έναν γρήγορο καφέ ενώ είναι λιγότερο αποδεκτό να φύγετε από το ραντεβού σας όταν θα έρθουν τα ορεκτικά. Τα ραντεβού για καφέ σας δίνουν πλήρη έλεγχο του πότε θέλετε να φύγετε είτε είναι μετά από 20 λεπτά ή μετά από ώρες. Είναι επίσης ευκολότερο να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για καφέ νωρίς το πρωί, το μεσημέρι ή πριν να συνεχίσετε με άλλες δραστηριότητες της ζωής σας, κάτι που σας δίνει την τέλεια ευκαιρία να βάλετε ένα χρονικό όριο στο πρώτο σας ραντεβού. Ένα τέτοιο ραντεβού είναι τέλειο για να σχεδιάσετε το επόμενο.

  1. Δεν χρειάζεται να ντυθείτε καλά

Παρόμοια με τις χρονικές προσδοκίες, τα πρώτα ραντεβού για καφέ είναι λιγότερο έντονα από το να βγείτε για ποτό, για ένα φαγητό ή για να κάνετε μία δραστηριότητα μαζί. Σίγουρα θα θέλετε να έχετε μία ωραία εμφάνιση αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε να ντυθείτε καλά για την περίσταση. Τα καφέ συνήθως έχουν μία ευρεία γκάμα πελατών επομένως είναι τέλεια για ένα πρώτο ραντεβού.

  1. Τα καφέ είναι φθηνά και άνετα

Δεν είναι δύσκολο να βρείτε ένα καφέ που έχει χαρακτήρα, καλή διακόσμηση και δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε πολύ από το σπίτι σας. Αλλά ίσως το καλύτερο όλων είναι ότι ένα ραντεβού για καφέ είναι πολύ πιο φθηνό. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψετε πολλά λεφτά σε ένα πρώτο ραντεβού αν δεν θέλετε. Οι άνθρωποι συχνά χρησιμοποιούν τα ραντεβού ως έναν τρόπο έκφρασης των προσδοκιών τους για μία νέα σχέση αλλά σε όλους αρέσει ένας ωραίος καφές. Και αν όλα πάνε καλά, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να επενδύσετε περισσότερα λεφτά στον σύντροφό σας.

  1. Τα καφέ είναι περισσότερο ήσυχα, casual

Τα καφέ συνήθως παίζουν ήρεμη μουσική επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα μπορέσετε να μιλήσετε. Τα καφέ διαθέτουν πάντα πολύ κόσμο επομένως αν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά, είναι καλύτερο να το κάνετε σε ένα μέρος με πολυκοσμία.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442