Skip to content

Πριν βυθίσουμε σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, το πιο σημαντικό μάθημα είναι να κατανοήσουμε τι σημαίνει «παίζει παιχνίδια». Στην αρχή, το «παιχνίδι» είναι να πεις ένα πράγμα αλλά να κάνεις κάτι άλλο. Άτομα που παίζουν παιχνίδια «μιλούν», αλλά το «περπάτημα» απλά δεν ταιριάζει. Στην ουσία, δεν μπορούν να εμπιστευτούν πραγματικά γιατί τα λόγια τους είναι συχνά ακριβώς: λέξεις.

Ας εξετάσουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ορισμένα από τα σημάδια που κάποιος που σας αρέσει να παίζει παιχνίδια μαζί σας.

  1. Λένε να κανονίσουμε να βρεθούμε αλλά δεν το κάνουν πράξη. Ξέρω ότι ξέρετε για τι πράγμα μιλάω, γιατί έχει συμβεί σε καθέναν από εμάς. Ίσως πρότεινε μια συναυλία ή ένα δείπνο, αλλά δεν δεσμεύεται για συγκεκριμένες λεπτομέρειες ή να αναφέρει ένα πάρτι ή μια δραστηριότητα που θα ήθελε να δοκιμάσει μαζί σας, αλλά αποφεύγει να συζητήσει μια ημερομηνία ή ώρα.
  2. Αναβάλλουν τα σχέδια την τελευταία στιγμή ή λένε δικαιολογίες όταν έρθει η ώρα να κανονίσετε ραντεβού. Ένα από τα λίγα πράγματα που είναι ενοχλητικά, είναι όταν κάποιος αναβάλλει σχέδια ή παραθέτει δικαιολογίες για να μην κανονίσει ραντεβού. Αυτή η συμπεριφορά είναι ασεβής και ασταθής, και η εμπειρία των ραντεβού θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν μπορούσαμε να καθαρίσουμε το πεδίο όλων των ανδρών και των γυναικών που κάνουν την εμπειρία των ραντεβού πιο συγκεχυμένη και απογοητευτική από ό, τι πρέπει. (Μπορώ να βρω μάρτυρα ;!)
  3. Λένε ότι θέλουν σχέση αλλά δεν είναι συχνά διαθέσιμοι για να συναντηθούν μαζί σας. Εφόσον έχετε γλώσσα και ικανότητα έκφρασης, είναι εξαιρετικά εύκολο να προφέρετε αυτές τις λέξεις: «Θέλω μια σχέση». Αλλά χιλιάδες – ή εκατοντάδες χιλιάδες; – ανδρών και γυναικών λένε αυτές τις λέξεις χωρίς να τις εννοούν. Ίσως, να θέλουν μια σχέση, αλλά δεν είναι ακόμα ξεκάθαροι ή αρκετά ώριμοι για να δεσμευτούν.
  4. O τρόπος με τον οποίο περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο και με τα άτομα που τον περνούν, διαφέρει από αυτό που δείχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλές φορές, ένας άντρας μπορεί να πει ότι σκοπεύει να περάσει τη νύχτα στο σπίτι του, αλλά μια ανασκόπηση των κοινωνικών δικτύων του αργότερα, αποκαλύπτει μια άλλη ιστορία. Από την άλλη πλευρά, μια γυναίκα μπορεί να περιγράψει τον εαυτό της ως κάποια που δεν της αρέσει να βγαίνει πολύ, αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της περιγράφουν μια διαφορετική  εικόνα. Και πάλι, αυτό που θέλετε και πρέπει να βρείτε σε έναν υποψήφιο σύντροφο είναι η αντιστοιχία μεταξύ των λέξεων που λένε και των ενεργειών που κάνουν.
  5. Δεν δεσμεύονται να είναι μαζί σας μονογαμικά, αλλά ταυτόχρονα αστειεύονται, ενεργούν ζηλότυποι ή κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το ποιον μιλάτε όταν δεν είστε μαζί τους. Αυτός ο συγκεκριμένος τύπος παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα παράξενος. Η συμπεριφορά είναι ενοχλητική, επειδή αισθάνεται τόσο υπολογισμένη και διπλασιασμένη. Για να δείξετε τη δυναμική, φανταστείτε κάποιον που θα μπορούσατε να γνωρίσετε άνετα. Ας υποθέσουμε ότι είναι άντρας και ότι ο εν λόγω άντρας δεν έχει δεσμευτεί μονογαμικά. Ωστόσο, ενεργεί όπως θέλει ο ίδιος, οι δυο σας βγαίνετε ραντεβού για λίγο? ξοδεύει χρόνο μαζί σας, αλλά όχι πολύ συχνά (ξέρετε, είναι τόσο απασχολημένος!), και ίσως θέλετε να γίνουν μονογαμικοί, αλλά φαίνεται να του αρέσουν τα πράγματα όπως είναι τώρα. Μια συμπεριφορά που μπορεί να ακολουθήσει για να σας κάνει να νιώσετε ότι του αρέσει και θέλει να παίξει κάποια ζηλιάρικα παιχνίδια. Μπορεί να αστειεύεται για το ποιος ήσασταν με τον άλλο την άλλη νύχτα ή να κάνει αναφορές σε άλλους πιθανούς άντρες που θα μπορούσατε να βγαίνατε. Σημειώστε ότι όταν το κάνει αυτό, δεν είναι με μέσο ή ελεγχόμενο τρόπο, αλλά με έναν παιχνιδιάρικο, πειραστικό τρόπο. Αυτό, κυρίες και κύριοι, το παιχνίδι παίζει στα χειρότερα. Αν νοιαζόταν πραγματικά ή ήταν πραγματικά και πραγματικά ζηλότυπος, δεν θα ήθελε να πάρει μια μονογαμική δέσμευση από εσάς; (Οι άνθρωποι που παίζουν παιχνίδια δεν συνειδητοποιούν ποτέ πόσο διαφανή είναι.)

Πώς να χειριστείτε αυτά ή άλλα παιχνίδια

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε παιχνίδια τέτοιου τύπου είναι να προσποιηθείτε ότι είστε διαιτητής και να καλέσετε τα φάουλ όπως τα βλέπετε. Όταν σπάσει το ραντεβού, καλέστε τον την επόμενη μέρα, αφού έχετε και οι δύο ένα βράδυ αποκαταστατικού ύπνου και διαλέξτε το θέμα. “Γεια, ήθελα να κάνω check in γιατί δεν ήμουν σίγουρος τι να κάνω για ακύρωση. Σας ενδιαφέρει ακόμα να κάνετε παρέα; Εάν όχι, είναι εντάξει, αλλά πάντα πιστεύω ότι είναι καλύτερο να είμαι ειλικρινής και ξεκάθαρος. ” (Ποιος δεν θα σεβόταν έναν τόσο μεγάλο τρόπο επικοινωνίας;) Εάν ενεργούν ζηλότυποι αλλά διστάζουν να κάνουν τη σχέση μονογαμική, καλέστε τα στα μικτά μηνύματά τους. «Μου αρέσει πολύ και ελπίζω να το ξέρεις. Είστε πραγματικά σοβαροί όταν αναρωτιέστε εάν ενδιαφέρομαι για κάποιον άλλο; Πώς νιώθεις να γίνεις αποκλειστικός μαζί μου; Ίσως ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να μοιραστεί τις σκέψεις μας σχετικά με αυτό, αφού το θέμα έχει προκύψει.

Τελικά, οι ρομαντικές σχέσεις σας θα βελτιωθούν μόλις μάθετε να αντιμετωπίζετε σχετικά με τις συμπεριφορές και να τις αντιμετωπίζετε από μπροστά, σε αντίθεση με το να αφήσετε τις σκέψεις σας να ξεφλουδίζουν σαν χιονοστιβάδα. Όταν αισθάνεστε την παραμικρή μυρωδιά των παιχνιδιών, μιλήστε με το άτομο που βγαίνετε για τις πραγματικές προθέσεις του για τη σχέση.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442