Skip to content

Υπάρχουν μερικά σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει! Το να προσπαθήσετε να μάθετε αν το άτομο για το οποίο έχετε καψούρα έχει πάθει το ίδιο με εσάς είναι αρκετά δύσκολο. Ναι, μιλάμε για την αποκωδικοποίηση του αν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Αν και θα θέλαμε να μπορούσαμε να πούμε ότι είναι εύκολο να απαντήσουμε, το να καταλάβουμε αν αυτό το άτομο με το οποίο βγαίνετε ραντεβού έχει μεγάλα συναισθήματα μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκο — εκτός φυσικά και αν σας το πει ευθέως.

«Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε αν κάποιος σας αγαπά ή όχι είναι να τον ρωτήσετε. Η εκμάθηση της δεξιότητας της ξεκάθαρης, άμεσης επικοινωνίας είναι ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα για τη σχέση σας». Παρακάτω συλλέξαμε 5 σημασία που δείχνουν ότι σε θέλει. 

5 σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει και μάλλον πολύ!

1. Είσαι μέρος των social media τους

Είτε σας αρέσει είτε όχι, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εδώ για να μείνουν και αν ο σύντροφός σας σας εμπλέκει στα socials του, είτε αυτό είναι μια ανάρτηση με εσάς, είτε σας κάνει tag, είτε απλά είναι χαλαρός που κοιτάτε πάνω από τον ώμο του όταν κάνουν σκρολ, «δείχνουν ότι δε φοβάται να παρουσιάσει τη σχέση σας δημόσια». Αν και αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να δημοσιεύει για εσάς ασταμάτητα, πάντως η περιστασιακή αλληλεπίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πιθανότατα σημαίνει ότι «δεν έχει τίποτα να κρύψει».
 

2. Μιλούν για ένα κοινό μέλλον μαζί

Ακόμη ένα σημάδι για τα συναισθήματά του είναι όταν μιλάνε για το κοινό σας μέλλον. Δεν εννοούμε ότι έχουν προγραμματίσει το γάμο σας, αλλά όταν ο σύντροφός σας αναφέρει κάτι σαν το πόσο χαριτωμένα θα ήταν τα παιδιά σας ή πώς θέλουν να κάνουν διακοπές μαζί σας τον επόμενο μήνα, αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι μπορούν τουλάχιστον να φανταστούν ένα μέλλον μαζί σου. Το μέλλον είναι εκεί που ζουν τα όνειρα των ανθρώπων και η συμπερίληψη σου σε αυτά τα όνειρα είναι ένα πολύ σίγουρο σημάδι ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου.
 

3. Δε σε αφήνουν ποτέ να αναρωτιέσαι πότε (ή αν!) θα τους δεις μετά.

Κάποιος που σε συμπαθεί θα κάνει σχέδια μαζί σου, τέλος της ιστορίας. Κάποιος που σας αγαπά θα φροντίσει να ξέρει πάντα ακριβώς πότε θα σας δει μετά. Εάν σχεδιάζουν ήδη το επόμενο ραντεβού σας πριν καν σας φιλήσουν και φαίνεται ότι όλος ο ελεύθερος χρόνος τους πηγαίνει κατευθείαν σε εσάς, τότε το πράγμα μιλά από μόνο του!

4. Είναι ~συναισθηματικά~ οικεία μαζί σας.

Το να είσαι σωματικά οικείος είναι ένα πράγμα, αλλά το να είσαι ευάλωτος και να μοιράζεσαι οικείες λεπτομέρειες είναι ένα εντελώς άλλο πράγμα και θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι νιώθει ασφάλεια μαζί σου. Αυτές οι λεπτομέρειες μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το να μοιραστούν μια πολύ ενοχλητική στιγμή μέχρι να σας πουν για την πρώτη τους εμπειρία με την κατάθλιψη. Αν σου εμπιστεύονται τα μέρη τους που κρύβουν από άλλους ανθρώπους, να είσαι σίγουρος ότι σε νοιάζονται σε βάθος. 

5. Θέλουν να γνωρίσουν τους φίλους και την οικογένειά σου

Το τελευταίο από τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει είναι το ενδιαφέρον να γνωρίσει τους ανθρώπους της ζωής σου. Πχ. Θέλουν πραγματικά να έρθουν με τους φίλους σας για brunch και ανυπομονούν να είναι το συν ένα σας στον γάμο της ξαδέρφης σας τον επόμενο μήνα, αυτός είναι κάποιος που πιθανώς έχει αρκετά έντονα συναισθήματα. Ένα άτομο που επιθυμεί να γίνει μέρος ολόκληρης της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένων των φιλιών και της οικογενειακής σας ζωής, είναι πιθανώς κάποιος του οποίου τα συναισθήματα γίνονται αρκετά σοβαρά. Με άλλα λόγια, ναι, σε αγαπούν.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442