Skip to content

Αναρωτιέστε πως να ρωτήσετε ένα κορίτσι σε ραντεβού; Σε όλα τα στάδια του φλερτ, κάτι τέτοιο μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό. Δεν είστε μόνοι, όμως, αν νομίζετε πως μόνο εσείς έχετε το φόβο να σας πει όχι ή αν αναρωτιέστε αν η στιγμή είναι κατάλληλη και αν ενδιαφέρεται.

Πήρατε το κινητό της και τώρα θέλετε να προσανατολιστείτε στο να βγείτε ραντεβού μαζί της. Ποιος είναι, όμως ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε; Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνετε. Ελπίζουμε πως αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν ώστε να ηρεμήσετε και να λάβετε τις απαντήσεις που ελπίζατε.

Πώς να ζητήσετε ένα κορίτσι σε ραντεβού: 5 βήματα για να σας πει ναι

Ξεκινήστε με αυτά που ξέρετε

.Αν ξέρετε κάποια πράγματα για αυτήν, για αυτά που της αρέσουν ή για μέρη που ίσως να τη ενδιαφέρουν, ξεκινήστε από εκεί. Είναι ευκολότερο να ρωτήσετε σε ραντεβού κάποια που ξέρετε από κάποια που δεν ξέρετε. Επομένως, προσπαθήστε να χτίσετε από εκεί και να την γνωρίσετε καλύτερα.

Αν ποτέ δεν είχατε μιλήσει μαζί της προηγουμένως, μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρά αλλά με νόημα λόγια όπως ένα κοπλιμέντο, μιλώντας για τη μέρα σας, ρωτώντας για τα χόμπι σας. Ύστερα, αφού δείτε πως έχει εμπλακεί στη συζήτηση μαζί σας, μπορείτε να τη ρωτήσετε.

Η συζήτηση που οδηγεί στο να την ζητήσετε σε ραντεβού πρέπει να δείχνει ότι την συναντάτε εκεί που βρίσκεται και ότι ενδιαφέρεστε να κάνετε παρέα.

Μην αφήνετε όλες τις λεπτομέρειες σε αυτή

Όταν δείχνετε πως θέλετε να βγείτε, καλό θα είναι να το σχεδιάσετε από πριν και να της δώσετε την επιλογή να προσφέρει και μία άλλη επιλογή. Θα θαυμάσει το γεγονός ότι την σκέφτεστε και ότι πήρατε πρωτοβουλία

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα έχει μία ημέρα στο μυαλό της όταν την προσεγγίζετε. Ανάλογα με τη ροή της συζήτησης και ακούγοντας τα κοινά σας ενδιαφέροντα, μπορείτε να της δώσετε δύο προτάσεις ημερομηνίας και ύστερα να αναφέρεται μία μέρα που νομίζετε πως θα είναι ελεύθερη.

Για παράδειγμα, «ξέρω πως σου αρέσει να πηγαίνει σε συναυλίες. Θέλεις να πάμε σε μία συναυλία την Παρασκευή στις 8;” Η χρήση του τι, πότε, που βοηθάει το να πάνε τα πράγματα πιο γρήγορα, να γίνει η κατάσταση λιγότερο άβολη και θα σας δείξει αν ενδιαφέρεται να βγείτε μαζί.

Σκεφτείτε μία εμπειρία που είχατε από ένα τέλειο ραντεβού

Και φυσικά δεν εννοούμε να καλέσετε την πρώην σας! Καλό θα είναι να σκεφτείτε τι πήγε καλά σε εκείνο το ραντεβού και πως συνεισφέρατε εσείς στην όλη εμπειρία. Αν εσείς ζητήσατε το κορίτσι σε ραντεβού τότε, πώς το κάνατε; Ήταν από κοντά ή από το τηλέφωνο; Για τί μιλήσατε πριν να την ζητήσετε σε ραντεβού; Τί θέλετε να κάνετε διαφορετικά αυτή τη φορά;

Βέβαια, δεν υπάρχει μία γλώσσα για όλους για κάθε άτομο που συναντάτε αλλά είναι πολύ βοηθητικό να δείτε τα προηγούμενα ραντεβού με μία αντικειμενική ματιά και να δείτε ποια πράγματα είχαν δουλέψει για εσάς και ποια όχι.

Βγάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω

Όσο εύκολο είναι να ρωτήσετε τον καλύτερο σας φίλο να κάνει τη δουλειά για εσάς, στις γυναίκες αρέσει όταν κάποιος άνδρας τις πλησιάζει για να τις μιλήσει. Κάνοντας κάτι τέτοιο θα δείξει την αυτοπεποίθησή σας και, αν είμαστε ειλικρινείς, αν θα βγει με εσάς γιατί να στείλετε κάποιον άλλο να την ρωτήσει;

Θα ξέρετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μία συζήτηση μαζί της όταν δεν συμμετέχει σε μία άλλη, κάνοντας κάποια χειρονομία (επαφή με τα μάτια, χαμόγελο ή χαιρετισμό). Και όταν και οι δύο βρίσκεστε κάπου που μπορείτε να μιλήσετε, τότε είναι η σωστή στιγμή. Είτε ενδιαφέρεται για εσάς ή όχι, καλύτερο είναι να την ρωτήσετε από κοντά και όχι να κρυφτείτε πίσω από έναν φίλο ή να παίξετε παιχνίδια και να είστε ασαφείς.

Σκεφτείτε πως θέλετε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας

Όταν μιλάτε μαζί της, βεβαιωθείτε πως την κοιτάτε στα μάτια, έχετε καλή στάση σώματος, αποφύγετε να κοιτάζετε στο κινητό σας συνέχεια και ότι ο τόνος σας είναι άμεσος και καλός (δηλαδή να είστε ευγενικός αλλά χωρίς υπεκφυγές). Επίσης, είναι καλή ιδέα να το πάτε αργά και να κοιτάξετε για κενά στη συζήτηση όπου μπορείτε να τη ζητήσετε σε ραντεβού.

Αν ενδιαφέρεται για εσάς, η γλώσσα του σώματός της θα σας το πει. Οι χειρονομίες της και ο τόνος της φωνής της θα αντικατοπτρίζει τον δικό σας επομένως σκεφτείτε και αυτό όταν την προσεγγίζετε.

Το σημαντικό που πρέπει να θυμάστε όταν ζητάτε ένα κορίτσι σε ραντεβού είναι πως πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο. Μόλις το πείτε, ακούστε τι έχει να πει.

Με άλλα λόγια, αν είναι ενθουσιασμένη και λέει πως το περιμένει πως και πως, τότε τέλεια! Αν πάλι όχι, πάλι μια χαρά. Δεν θα περάσετε μία ζωή αναρωτώμενοι αν θα έλεγε όχι ή ναι. Όταν προσπαθείτε να ρωτήσετε ένα κορίτσι σε ραντεβού, να είστε ο εαυτός σας, να είστε αυθεντικοί και να βλέπετε κάθε ευκαιρία ως ευκαιρία μάθησης

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442