Skip to content

Όταν βρίσκεστε έξω, η «τέχνη της αποπλάνησης» φαίνεται σχετικά απλή. Η περιποίηση, η επαφή με τα μάτια και η φυσική (ακόμα και φανταστική) αυτοπεποίθηση βοηθούν πολύ όταν προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή αυτού του ξεχωριστού ατόμου. Βρίσκεστε σε ένα μπαρ, βλέπετε κάποιον που σας αρέσει και μετά από μερικά ποτά μαζεύετε αρκετό θάρρος για να ξεκινήσετε μια κουβέντα.

Είναι πολύ απλό.

Όταν προσπαθείτε να προσελκύσετε κάποιον στο διαδίκτυο, ωστόσο, η όλη εξίσωση αλλάζει. Δεν χρειάζεται να ντυθείτε καλά ή να κάνετε ντους. Μπορείτε να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ενώ χαλαρώνετε μπροστά στην τηλεόραση, χωρίς ντους, φορώντας το μπουρνούζι σας με το φορητό υπολογιστή σας ισορροπημένο σε ένα μπολ οικογενειακού μεγέθους γεμάτο με Doritos και ίσως να είστε εξίσου ακαταμάχητοι σε αυτό το πλαίσιο – μόνοι σας, στο σπίτι, τρώγοντας μπροστά από τον υπολογιστή – όπως και όταν είστε είστε ντυμένοι με τα καλά σας ρούχα στο κλαμπ. Με πολλούς τρόπους, οι διαδικτυακές γνωριμίες παρουσιάζουν πολύ λιγότερη πίεση από τη γνωριμία από κοντά. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούργια ρούχα, δεν χρειάζεται να καταβάλλετε προσπάθειες για να είστε όμορφοι για κάποιον άλλο και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι θα σκεφτεί ο άλλος. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να είστε μόνοι σας.

Αλλά ακόμη και για τους έμπειρους, οι διαδικτυακές γνωριμίες δεν είναι καθόλου εύκολες. Η διαδικτυακή γνωριμία παρουσιάζει τις δικές της μοναδικές προκλήσεις. Όπως, πώς θα κάνετε κάποιον να σας παρατηρήσει, όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, χωρίς να βασίζεστε στα ίδια κόλπα που χρησιμοποιούσατε στους ανθρώπους για να σας παρατηρήσουν όταν τους βλέπατε από κοντά; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σας προσέξουν στο διαδίκτυο και είναι τόσο εύκολο και απλό όσο το να σηκώσετε το δάχτυλό σας από το πληκτρολόγιο και να πατήσετε μερικά πλήκτρα.

Για να αυξήσετε τις προβολές του προφίλ σας και να λάβετε περισσότερα μηνύματα, ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές:

Μετατρέψτε το προφίλ σας σε μία ελκυστική μηχανή παραγωγής μηνυμάτων.

Πίστεψέ με, οι άνθρωποι παρατηρούν το προφίλ σου. Είναι συμπληρωμένο σωστά; Είναι συγκεκριμένο; Έχετε αρκετές σχετικές πληροφορίες στις περιγραφές σας; Εκπροσωπείτε τον εαυτό σας με ειλικρίνεια; Θυμηθήκατε να συμπληρώσετε τα ενδιαφέροντά σας, συμπεριλαμβανομένης της αγαπημένης σας μουσικής και ταινιών; Πάρτε λίγο χρόνο και γράψτε κάτι για τον εαυτό σας. Ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για λίγα λόγια για τα ενδιαφέροντά σας ή για το πού βρίσκεστε στη ζωή σας, δίνει στους ανθρώπους μια καλύτερη ιδέα για το ποιοι είστε και τι ψάχνετε.

Προσοχή στη φωτογραφία προφίλ.

Χρειάζεστε φωτογραφίες. Πώς θα προσελκύσετε κάποιον με ένα γκρίζο, απρόσωπο avatar; Εκτός αν έχουν σοβαρό φετίχ με τα απρόσωπα είδωλα (και κανείς δεν το έχει), δεν υπάρχει κανένας λόγος να επικοινωνήσει μαζί σας για ραντεβού αν δεν έχετε μια φωτογραφία. Στην πραγματικότητα, τα άτομα με τρεις ή περισσότερες φωτογραφίες στο προφίλ γνωριμιών τους τείνουν να λαμβάνουν περισσότερα μηνύματα.

Δείτε όσα περισσότερα προφίλ μπορείτε.

Οι περισσότεροι ιστότοποι γνωριμιών επιτρέπουν στους χρήστες να δουν ποιος τους έχει δει. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν δεν στέλνετε μηνύματα απευθείας σε κάποιον, μπορεί να έχει την αίσθηση πως ενδιαφέρεστε καθώς ξέρει ότι τους τσεκάρετε. Εάν είστε ντροπαλοί για να στείλετε μηνύματα ή ίσως δεν έχετε το χρόνο, η προβολή πολλών ατόμων μπορεί να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε.

Επωφεληθείτε από τα emoticon.

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιον αλλά δεν είστε στο σημείο που θέλετε να του στείλετε ένα άμεσο μήνυμα, γιατί να μην κάνετε το εύκολο πράγμα και να στείλετε ένα emoticon; Οι περισσότεροι ιστότοποι γνωριμιών έχουν τον δικό τους τρόπο να κλείνουν το μάτι ή να χαμογελούν σε κάποιον, αλλά μπορείτε πάντα να πληκτρολογείτε και το δικό σας emoticon. Το κλείσιμο του ματιού είναι δύσκολο να γίνει ομαλά στην πραγματική ζωή αλλά ευτυχώς, είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε στο διαδίκτυο.

Άδραξε την μέρα.

Οι έμμεσες μέθοδοι φλερτ είναι πάντα μια επιλογή για να σας βοηθήσουν να σας προσέξουν. Αλλά αν είστε  πιο περιπετειώδης τύπος, ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου στο διαδίκτυο είναι να του γράψετε ένα μήνυμα. 

Πάνω από οτιδήποτε άλλο, μην φοβάστε να εκφραστείτε! Ένα από τα κύρια οφέλη της online γνωριμίας είναι ότι σας διευκολύνει να είστε εξωστρεφείς. Το να προσεγγίσετε κάποιον από κοντά ή σε ένα μπαρ μπορεί να είναι τρομακτικό ή να νιώσετε ντροπή. Η αποστολή μηνύματος σε κάποιον διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών είναι μόνο μέρος του τρόπου λειτουργίας του.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442