Skip to content

Και οι δύο ανάβουν τη φωτιά μέσα σου και πάντα ποθείς για περισσότερα. Αγάπη vs πόθος, εδώ είναι μερικά ξεκάθαρα σημάδια πόθου και αγάπης που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τη διαφορά.

1. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Το ραντεβού είναι ένα σημαντικό μέρος μιας ρομαντικής σχέσης γιατί μπορεί να φέρει δύο άτομα πιο κοντά με πολύ οικεία ιδιότητα. Οι αναμνήσεις σας από τα ραντεβού σας μπορεί να είναι το αποκορύφωμα της σχέσης σας. Είναι κάτι που θα λατρέψετε για πολύ καιρό.

Ωστόσο, αν οι δυο σας είστε απλώς μαζί για τον πόθο, θα υπάρχει έλλειψη προσκόλλησης και δεν θα βγαίνετε καθόλου αληθινά ραντεβού. Δεν συνδέεστε σε συναισθηματικό επίπεδο. Το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε είναι οι στιγμές που περάσατε στην παρέα του άλλου. Και αυτές είναι οι μόνες αναμνήσεις που έχεις από εκείνο το άτομο.

2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ  ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ
Να είστε σίγουροι, αυτή είναι μια σχέση που βασίζεται μόνο στον πόθο. Έχετε προσελκύσει τόσο την εμφάνισή τους, τη γοητεία ή τα υλικά αγαθά τους και συχνά αγνοείτε τα ελαττώματά τους. Είστε μαγευμένοι από την ομορφιά τους και θα θέλατε να πιστεύετε ότι είναι τέλειοι για εσάς. Έχετε μπερδέψει την έλξη με την αγάπη.

Αν συγκρίνετε τη λαγνεία με την αγάπη, γνωρίζετε ότι στην αγάπη, κοιτάτε πέρα ​​από τις φυσικές εμφανίσεις. Θαυμάζεις τη μοναδικότητά τους. Δεν αναζητάτε την τελειότητα και αποδέχεστε τα ελαττώματα του συντρόφου σας.

3. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΡΚΕΤΑ
Μυστηριώδες είναι το μεσαίο τους όνομα – μερικές φορές, περνούν αρκετές ημέρες χωρίς καμία επικοινωνία. Είναι εύκολο να συγχωρέσετε και να ξεχάσετε τις αδυναμίες του/της; Είναι μια σαφής ένδειξη πόθου όταν εσείς οι δύο έχετε απλή περιστασιακή αλληλεπίδραση. Δεν ξοδεύετε ποιοτικό χρόνο και δεν κάνετε προσωπικές επενδύσεις ο ένας στον άλλο. Είστε εντάξει ακόμη και όταν κρατάτε πολλά μυστικά ο ένας από τον άλλον. Απλώς νοιάζεστε λιγότερο ο ένας για τον άλλον.

Αλλά, αν έχετε πετύχει οικειότητα χωρίς επαφή, είναι ένα σημάδι πραγματικής αγάπης.

4. ΕΧΕΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ
Εσείς και ο σύντροφός σας είστε άνετα μεταξύ σας – μοιράζεστε τα προβλήματά σας, τις ελπίδες, τα όνειρά σας και τη ζωή σας, γενικά. Υπάρχουν καυγάδες, υπάρχει ζήλια, αλλά βασίζεστε και ο ένας στον άλλον. Υπάρχει πίστη και φιλία σε καλές και κακές στιγμές. Θέλετε ο σύντροφός σας να μπορεί να δει τις καλύτερες πτυχές της προσωπικότητάς σας; Σε αντίθεση αγάπης με πόθο, αυτά είναι σαφή σημάδια μιας ουσιαστικής σχέσης αγάπης.

Εάν περνάτε όλο το χρόνο σας ο ένας στον άλλον κάνοντας σεξ και δεν συζητάτε τα συναισθήματά σας (εκτός αν αφορούν το σεξ), τότε να είστε σίγουροι ότι είναι πόθος.

5. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;
Σε κάποιο σημείο της σχέσης, τα ζευγάρια μιλούν για μελλοντικά σχέδια. Συγχωνεύουν τους κοινωνικούς τους κύκλους. Λένε ακόμη και τη λέξη ‘αγάπη’ μεταξύ τους. Δεν βλέπετε τίποτα από αυτά να συμβαίνει; Τότε είναι απλά πόθος.

Όταν αναγκάζεστε να γνωριστείτε καλύτερα, σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για τον άλλον. Προσπαθείτε να συστήσετε τον σύντροφό σας στην οικογένεια και τους φίλους σας. Αλλά αν κάτι σε κρατάει πίσω σημαίνει ότι δεν είναι μια σοβαρή σχέση. Πιθανώς βασίζεται μόνο στην έλξη.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442