Skip to content

Από όλα τα διλήμματα γνωριμιών, οι ερωτήσεις σχετικά με τα μηνύματα είναι στην κορυφή της λίστας. Είναι εντάξει να του στείλω μήνυμα πρώτη; Γιατί τα κείμενά του είναι τόσο σύντομα; Πόσο συχνά πρέπει ένας άντρας να σου στέλνει μήνυμα στην αρχή μιας σχέσης;

Όταν έχετε βγει λίγα ραντεβού και στέλνεις μηνύματα με έναν άντρα που σου αρέσει, μπορεί να νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε ένα τρενάκι του λούνα πάρκ, μία ψηλά και μία χαμηλά. Είναι εκείνη η στιγμή που λαμβάνεις ένα μήνυμα καλημέρας από αυτόν και δεν μπορείς παρά να χαμογελάσεις και πετάς από την χαρά σου και στη συνέχεια, του στέλνεις μήνυμα και προτού το καταλάβεις έχεις αγχωθεί επειδή δεν έχεις νέα του για ώρες!

Αυτά τα συναισθήματα, μία ψηλά και μία χαμηλά μπορεί πραγματικά να σε κάνουν να νιώθεις χάλια. Μπορούν να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή σου και ακόμη και να σου χαλάσουν ολόκληρη την ημέρα. Μπορεί το ένα λεπτό να νιώθεις σαν είσαι η επίλεκτη και το επόμενο να αντιμετωπίζεις μια πιθανή απόρριψη.

Για να τα αντιμετωπίσεις όλα αυτά, μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις τις προσδοκίες σου στην άκρη και να δεις τα γραπτά μηνύματα και τα ραντεβού με μία νέα προοπτική. Διότι, μακροπρόθεσμα, είτε λαμβάνεις είτε όχι ένα μήνυμα από έναν άντρα που ελάχιστα γνωρίζεις, δεν θα πρέπει να έχει τη δύναμη να αλλάξει τη διάθεση σου ή να επηρεάσει την ημέρα σου.

Πόσο συχνά πρέπει ένας άντρας να σου στέλνει μήνυμα στην αρχή μιας σχέσης;

Αν μόλις ανταλλάξατε αριθμούς, ειδικά αν έχετε γνωριστεί διαδικτυακά, ένας άντρας θα σου στέλνει συχνά μηνύματα, ας πούμε 2-3 φορές την ημέρα. Στα αρχικά στάδια, πιθανότατα θα μιλάτε πιο συχνά. Στη συνέχεια, καθώς η σχέση σας γίνεται πιο εδραιωμένη, είναι πιθανό να σου στέλνει λιγότερα μηνύματα σε καθημερινή βάση ή όχι τόσο συχνά όσο στην αρχή.

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, οι συνήθειες των μηνυμάτων ενός άντρα θα διαφέρουν από άντρα σε άντρα και μπορεί επίσης να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Και αυτές οι συνήθειες αποστολής μηνυμάτων, μπορεί να έχουν πολύ λίγη σχέση με το πόσο πραγματικά του αρέσεις.

Αν και φυσικά είναι καλό σημάδι όταν σου στέλνει μήνυμα. Το πόσο πολύ στέλνει μηνύματα είναι μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι του παζλ που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα. Υπάρχουν αρκετοί άλλοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. 

Όπως αυτό που υπάρχει στα κείμενα που σου στέλνει. Σου κάνει ερωτήσεις και δείχνει ενδιαφέρον για τη ζωή σου; Απαντά στα μηνύματά σου έγκαιρα; Σου στέλνει μήνυμα με περισσότερες από μια λέξη για απαντήση; Σε καλεί στο τηλέφωνο;

Και το πιο σημαντικό… Σχεδιάζει να βγείτε πραγματικά ραντεβού;

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που δείχνουν το ενδιαφέρον και τις προθέσεις του. Φυσικά όταν τα συνδυάζεις όλα μαζί, αθροίζονται για να σου δώσουν μια ιδέα, προς ποια κατεύθυνση κινείται η σχέση σας. Επομένως, αντί να εστιάσεις απλώς στο πόσο πολύ σου στέλνει μηνύματα, δώσε προσοχή σε όλες τις αλληλεπιδράσεις που έχεις μαζί του ως σύνολο.

Πόσο συχνά πρέπει να μιλάτε όταν ξεκινάτε τα ραντεβού;

Spoiler alert..δεν χρειάζεται να είναι καθημερινά. Αν και μπορεί να πιστεύεις ότι είναι καλύτερο να μιλάτε καθημερινά, η συχνότητα αποστολής μηνυμάτων δεν θα καθορίσει το αποτέλεσμα της σχέσης σας. Τα πολλά μηνύματα στην αρχή χωρίς μια σταθερή σύνδεση στην πραγματική ζωή, μπορεί να οδηγήσουν στο πουθένα αντί σε μία ωραία και γεμάτη σχέση.

Διότι μακροπρόθεσμα, το κομμάτι της αποστολής μηνυμάτων δεν δημιουργεί την υγιή βάση που κάνει μια νέα σχέση να διαρκεί. Είναι οι εμπειρίες που μοιράζεστε μαζί από κοντά που θα σταθεροποιήσουν τελικά τη σχέση σας.

Ο τρόπος που στέλνουν μηνύματα οι άντρες

Η πραγματικότητα είναι ότι οι συνήθειες ποικίλλουν και κάθε άντρας στέλνει διαφορετικά μηνύματα. Δεν υπάρχει καθορισμένος αριθμός μηνυμάτων που να σημαίνουν ότι του αρέσεις. Ή ότι θέλει σχέση μαζί σου.

Μερικοί τύποι θα σου στέλνουν μηνύματα όλη την ημέρα. Στη συνέχεια, μόλις αναπτυχθεί η σχέση και θα σε «καπαρώσουν» θα αρχίσουν να σου στέλνουν μηνύματα λιγότερο συχνά. Και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους. Απλώς ότι αισθάνονται άνετα στη σχέση και δεν επικεντρώνονται στο να σε κυνηγήσουν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν στο παρελθόν.

Ενώ ακόμα άλλοι άντρες από την αρχή, θα στέλνουν μόνο μηνύματα που είναι σύντομα και ξεκάθαρα. Χρησιμοποιώντας κυρίως μηνύματα ως τρόπο για να κανονίσετε το επόμενό σας ραντεβού.

 

Ωστόσο, υπάρχουν άλλοι άνδρες που θα σε βομβαρδίσουν με μηνύματα στην αρχή, θα σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστή και σαν να πηγαίνει κάπου όλο αυτό. Αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν θα σε ρωτήσουν για να βγείτε ραντεβού στην πραγματική ζωή.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442