Skip to content

Η ικανότητά σας να μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας για μια υγιή σχέση είναι βέβαιο ότι θα τεθεί σε δοκιμασία, καθώς εξερευνείτε τα “καλά και τα κακά” των ραντεβού. Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να αισθανθείτε την παρόρμηση να εγκαταλείψετε, να ξαπλώσετε στον καναπέ σας, και να μην βγείτε ποτέ ξανά ραντεβού. Μπορεί να νιώσετε ότι απορριφθήκατε και να απογοητευτείτε όταν κάποιος που σας αρέσει δεν νιώθει το ίδιο. Θα αισθανθείτε επίσης την αδρεναλίνη σας να δονείται όταν συναντάτε κάποιον που πραγματικά τον θέλετε. Εν συντομία, τα ραντεβού θα δοκιμάσουν την ικανότητά σας να μείνετε παρόντες, σίγουροι, να χειριστείτε το άγχος, να μην είστε ευάλωτοι αλλά υπομονετικοί.

Γνωρίζετε κατά βάθος πως θέλετε την αγάπη και τη συντροφικότητα, αλλά αισθάνεστε κουρασμένοι από ό,τι χρειάζεται για την επίτευξη των στόχων σας. Συνήθως παρουσιάζεται μια εσωτερική σύγκρουση για τα περισσότερα άτομα που δεν έχουν σχέση. Σε περίπτωση αμφιβολίας για το τι πρέπει να κάνετε, υπενθυμίστε στον εαυτό σας πως δεν χρειάζεται να πάρετε καμία σημαντική ή μόνιμη απόφαση σχετικά με το αν θα εγκαταλείψετε τα ραντεβού, και να αντιληφθείτε ότι είναι φυσικό να αισθάνεστε σύγχυση και ανυπομονησία όταν τα πράγματα δεν κυλούν με τον τρόπο που ελπίζατε.

Εάν πρόκειται να θέσετε τον εαυτό σας σε διαθεσιμότητα, είναι σημαντικό να προσεγγίσετε την ερωτική σας ζωή με μια υγιή και πραγματιστική βάση και να μην εγκαταλείψετε με την πρώτη δυσκολία. Πρόκειται για μικρές αλλαγές στις πεποιθήσεις και συμπεριφορές που μπορεί να επηρεάσουν τα ραντεβού σας. Είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσουμε τι πραγματικά σημαίνει και τι χρειάζεται τελικά για να δημιουργήσετε τη σχέση των ονείρων σας.

 

Παρακάτω θα βρείτε 15 σημάδια που υποδηλώνουν πως διατηρείτε μια υγιή νοοτροπία και ενεργείτε με τρόπους που προωθούν τη σύνδεση:

 1. Μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να κάνει διαλείμματα από τα ραντεβού όταν είναι απαραίτητο, αλλά μην εγκαταλείπετε το στόχο σας. Είναι χρήσιμο να έχετε τον έλεγχο των παρορμήσεων σας και παράλληλα να μένετε προσηλωμένοι στην επιθυμία σας και συνεχίζετε τα  online dating ακόμη και  μετά από μερικές κακές εμπειρίες.

 

 1. Χρειάζεται να κάνετε πολύ περισσότερα από το να εμφανίζεστε απλά στα ραντεβού. Σας προτείνω, λοιπόν, να συμμετέχετε,να μοιράζεστε, να συνεισφέρετε και να προσπαθείτε συνεχώς να είστε παρόντες. Θα μου άρεσε να συμβουλεύσω τους πελάτες μου ότι μπορούν να πάνε σε 100 ραντεβού, αλλά αν δεν είναι παρόντες, ανοιχτοί και συναισθηματικά διαθέσιμοι, το να συνδεθούν με κάποιον θα είναι πολύ δύσκολο.

 

 1. Δίνετε στους πιθανούς συντρόφους σας μια πραγματική ευκαιρία. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πηγαίνετε σε πολλαπλά ραντεβού με το ίδιο πρόσωπο (ακόμη και όταν η πρώτη ημερομηνία δεν ήταν ένα τέλειο 10!) και δίνετε στον εαυτό σας χρόνο για να καταλάβετε πώς αισθάνεστε για κάποιον, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία να τους γνωρίσετε καλύτερα. Θυμίστε στον εαυτό σας ότι δεν χρειάζεται να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

 

 1. Πάρετε συναισθηματικά ρίσκο και επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος. Πιστεύοντας πως το να είστε ευάλωτοι είναι αδυναμία, κάτι τέτοιο θα ήταν είναι μια προβληματική αντίληψη. Στην πραγματικότητα, η αγάπη, η σύνδεση και η οικειότητα βασίζονται στην ευπάθεια. Μπόνους: καταλαβαίνετε ότι το να είσαι ευάλωτος δεν σημαίνει υπερβολική οικειότητα. Πρόκειται για την ανάπτυξη της εμπιστοσύνης με την πάροδο του χρόνου.

 

 1. Πιστέψτε στην αυθεντικότητα. Μην κρύβετε αυτό που είστε, μην κρύβετε τις ιδιότητες για τις οποίες δεν είστε περήφανοι, ούτε να τις αλλάζετε σύμφωνα με τις επιθυμίες κάποιου άλλου.

 

 1. Να εργάζεστε για τον εαυτό σας και κάνετε αυτοκριτική. Παραμείνετε ανοιχτοί στο να μαθαίνετε για τον εαυτό σας καθώς βγαίνετε  ραντεβού. Μπορείτε να προβληματιστείτε σχετικά με το τι λειτουργεί καλά για σας και τι χρειάζεται βελτίωση χωρίς ντροπή ή να κρίνετε τον εαυτό σας. Είστε πρόθυμοι να μάθετε από τις δυσκολίες και τις κακές σας εμπειρίες.

 

 1. Είστε σαφείς σχετικά με το είδος του συντρόφου που ελπίζετε να προσελκύσετε και το είδος της σχέσης που έχετε ως στόχο να δημιουργήσετε. Ενώ είστε ανοιχτόμυαλοι για τα ραντεβού σας, έχετε μια ισχυρή αίσθηση των επιθυμιών και των στόχων σας.

 

 1. Θεραπεύετε δυσλειτουργικά μοτίβα και παλιές πληγές σχέσεων, ώστε να μην τα επαναλάβετε. Σταματήστε να κατηγορείτε συχνά τους άλλους για τις συνθήκες της ζωής σας. Επίσης,να  είστε πρόθυμοι να πείτε αντίο και να τελειώσετε σχέσεις με τοξικούς ανθρώπους.

 

 1. Πιστεύετε στην αγάπη. Ενώ μπορεί να πειστείτε διαφορετικά, αν θέλετε αγάπη, πρέπει να πιστέψετε ότι υπάρχει.

 

 1. Επικεντρωθείτε στο να αισθάνεστε ότι αξίζετε την αγάπη ακόμα και όταν το μυαλό σας προσπαθεί να σας πείσει για το αντίθετο. Εάν δεν μπορείτε να σκεφτείτε δέκα πράγματα που έχετε να προσφέρετε σε έναν σύντροφο, ξεκινήστε μια λίστα τώρα και αφήστε την να αυξηθεί καθώς συλλογίζεστε τις δυνάμεις, τα επιτεύγματα, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας και τις αξίες σας. Εν συντομία – να είστε σίγουροι και να πιστεύετε στην αξία σας.

 

 1. Μπορείτε να αποβάλετε τις προστατευτικές συμπεριφορές, όπως το να παίζετε παιχνίδια ή να πίνετε πάρα πολύ στα ραντεβού. Όταν σας αρέσει κάποιος, μπορείτε να είσαι εσείς, ο καθαρός εαυτός σας, όσο τρομακτικό και αγχωτικό και αν είναι. 

 

 1. Αντιλαμβάνεστε πως το ραντεβού είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μήνυμα για να βγείτε έξω. Είναι η πρόθεση σας που είναι σύμφωνη με αυτό που ψάχνετε.

 

 1. Πάρτε την ευτυχία σας στα χέρια σας! Σπαταλάτε τη δύναμη σας όταν περιμένετε κάποιον άλλο να σας φέρει χαρά και να σας κάνει να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας. Πάντα να δίνετε σημασία στον εαυτό σας, να δημιουργείτε τη ζωή που θέλετε αυτή τη στιγμή και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με καλοσύνη ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας!

 

 1. Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλαπλές μεθόδους ραντεβού για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για την προσωπικότητα και τους στόχους της σχέσης σας, καθώς και να συναντήσετε  ένα ευρύ φάσμα από ομοϊδεάτες singles.

 

 1. Καταλαβαίνετε ότι η αγάπη είναι μια επιλογή και μια δράση (όχι μόνο ένα συναίσθημα). Είναι κάτι που μεγαλώνει και μετατοπίζεται μέσα από συνεχείς προσπάθειες και αντίστροφα.

 

Με τη χρήση των δεκαπέντε συμβουλών παραπάνω ως εργαλείο αξιολόγησης για το πώς είστε σήμερα, καθώς πλησιάζει ένα ραντεβού, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι το αντιμετωπίζετε με σκέψεις και συμπεριφορές που οδηγούν στην αγάπη.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442