Skip to content

Αφού βγείτε ραντεβού, συχνά αναρωτιέστε πώς πήγε. Μερικές φορές είναι ξεκάθαρο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά σε άλλες περιπτώσεις, η προσπάθεια αποκρυπτογράφησης ενδείξεων ότι ένα πρώτο ραντεβού πήγε καλά μπορεί να είναι πρόκληση. Υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη, από τη φυσική έλξη μέχρι τη γλώσσα του σώματος, αλλά σύμφωνα με μια έρευνα, ο πιο ακριβής δείκτης ότι ένα πρώτο ραντεβού πήγε καλά είναι το πόσο καλή ήταν η συζήτηση

Η καλή συζήτηση είναι τόσο απαραίτητη για το ραντεβού που έχει τη δύναμη να τονώσει την αντιληπτή έλξη κάποιου. Η έρευνα διαπίστωσε ότι το 87 τοις εκατό των ερωτηθέντων βρήκαν κάποιον πιο ελκυστικό μετά από μια υπέροχη συζήτηση. Οι τρεις πρώτοι που συνέβαλαν στην αυξημένη ελκυστικότητα μετά τη συνομιλία ήταν η ευφυΐα, η σέξι φωνή και η καλή αίσθηση του χιούμορ.

Δυστυχώς, ισχύει και το αντίστροφο: Μια κακή συζήτηση μπορεί να προκαλέσει μείωση της έλξης. Αφού συνειδητοποίησαν ότι δεν έχουν τίποτα κοινό, το 61 τοις εκατό των ερωτηθέντων είπε ότι θα ένιωθαν λιγότερο έλξη για το ραντεβού τους. Εν τω μεταξύ, το 58 τοις εκατό των ερωτηθέντων είπε ότι η έλξη τους θα μειωνόταν εάν το ραντεβού τους θεωρούνταν αδιάφορο ή κακόβουλο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.

Έφτασε το επόμενο ραντεβού και εμείς μαζέψαμε τις αγαπημένες μας ερωτήσεις. 

5 ερωτήσεις για να εμπνευστείτε για το επόμενο ραντεβού!

 

1. Σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10, πόσο καλά εκμεταλλεύεστε την ημέρα;

Πρώτη ερώτηση για το επόμενο ραντεβού θα μπορούσε να είναι αυτή. Η προσθήκη μιας κλίμακας κάνει την απάντηση σε πιο αφηρημένες ερωτήσεις λίγο πιο εύκολη, καθώς οι πιθανότητες είναι ότι η απάντησή τους αλλάζει ανάλογα με την ημέρα, την κατάσταση και τη διάθεση. Ακούστε την απάντησή τους και το «γιατί» μετά από αυτήν επίσης. Εργάζονται σκληρά για να οικοδομήσουν τα θεμέλια για το μέλλον ή τους ενδιαφέρει περισσότερο να βιώσουν το τώρα και δεν είναι τόσο εστιασμένοι σε αυτό που ακολουθεί; Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στους στόχους τους και στο πώς μπορεί να ευθυγραμμιστούν με τους δικούς σας.

2. Ποιο θα ήταν το τελευταίο σας γεύμα;

Είναι πιο διασκεδαστικό να ρωτάς από το «ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό» και πιθανότατα θα έχεις καλύτερη ιδέα για τα συγκεκριμένα πιάτα που τους αρέσουν. Επιπλέον, αν πρόκειται για μια σχέση αγάπης, τώρα έχετε το τέλειο μενού για τα γενέθλιά τους ή μια ειδική περίσταση.

3. Τι σου αρέσει στον εαυτό σου σήμερα;

Μερικές μέρες νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από άλλες, αλλά είναι πάντα σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο για να θυμάστε γιατί είστε καταπληκτικοί. Αυτό θα σας δώσει επίσης κάποια ιδέα για το τι εκτιμούν σε άλλους, είτε είναι ότι τα μαλλιά τους φαίνονται καλά είτε αφιέρωσαν όλο το πρωινό προετοιμάζοντας γεύματα για την εβδομάδα.

4. Ποιος είναι ένας τομέας της ζωής σας όπου νιώθετε ότι κάτι λείπει;

Αυτή η ερώτηση εμπνέει τον αυτοστοχασμό και καλεί τη συζήτηση για τις βαθύτερες έμφυτες επιθυμίες, τις επιθυμίες και τους τομείς του συντρόφου σας όπου μπορεί να αισθάνεται ανεπαρκής.

5. Τα social media σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα ή χειρότερα για τον εαυτό σου;

Τελευταία από τις 5 ερωτήσεις για το επόμενο ραντεβού μπορεί να σας αποκαλύψει πολλά πράγματα για τον άλλον. Ψάχνετε για έναν σύντροφο που θα μοιραστεί τη ζωή του με τους ακόλουθούς σας ή κάποιον που είναι λίγο πιο ιδιωτικός; Πώς νιώθετε που βρίσκεστε με κάποιον που αφιερώνει πολύ χρόνο στο scrolling; Η συζήτηση σχετικά με τις απόψεις και τις προσδοκίες σας σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν θα είστε συμβατοί στο τέλος. Εάν ο ένας από εσάς βγάζει πάντα selfies και ο άλλος δεν ξέρει πώς να κάνει hashtag, μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442