Skip to content

Οι κανόνες για το φλερτ έχουν αλλάξει πολύ. Το να βγαίνει κανείς πλέον με ανθρώπους που γνωρίζει μέσω εφαρμογών δεν είναι πλέον φυσιολογικό αλλά και τείνει να είναι ο κανόνας. Αλλά επειδή δεν γνωριστήκατε με τον παραδοσιακό τρόπο, υπάρχουν μερικά πράγματα να έχετε στο μυαλό σας όταν βγαίνετε για το πρώτο ραντεβού. Αυτοί οι οχτώ κανόνες για το πρώτο ραντεβού θα διασφαλίζουν πως θα περάσετε ωραία αλλά και με ασφάλεια.

 1. Πρώτα η ασφάλεια
  Όσο και τέλειο να φαίνεται το ραντεβού σας, θυμηθείτε πως δεν τους ξέρετε ακόμη. Σχεδιάστε ένα ραντεβού σε ένα δημόσιο μέρος και μιλήστε με έναν φίλο πριν και μετά το ραντεβού. Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό αλλά μην ξεχνάτε το γεγονός πως συναντάτε έναν άγνωστο για την πρώτη φορά.
 2. Διαβάστε το προφίλ τους
  Όταν συναντιέστε με ένα διαδικτυακό ταίρι από κοντά, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να ρωτήσετε είναι «Τι δουλειά κάνεις;» Η απάντηση πιθανώς βρίσκεται στο προφίλ τους. Με το να θυμάστε λεπτομέρειες για το ταίρι σας θα κερδίσετε πόντους. Όλες οι πληροφορίες στο προφίλ τους μπορεί να λειτουργήσουν ως συνομιλία για σπάσιμο του πάγου και έναρξη της κουβέντας. Ρωτήστε να μάθετε περισσότερα για τη δουλειά τους, για το που πήγαν σχολείο ή για εκείνη τη φωτογραφία που ανέβασαν κάνοντας σκι. Χάρη στο προφίλ τους δεν θα μείνετε από θέματα να συζητήσετε και δεν θα υπάρχουν διαστήματα σιωπής που πρέπει να γεμίσουν με αερολογίες.
 3. Πηγαίνετε τα πράγματα χαλαρά
  Το πρώτο ραντεβού σας με κάποιον που συναντήσατε από το διαδίκτυο δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικό ή πολύ ρομαντικό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μέρος όπου θα μπορέσετε να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν υπάρχει χημεία. Παίξτε το χαλαρά. Βγείτε για ένα ποτό ή για έναν μεγάλο περίπατο. Αυτό είναι το καλύτερο.
 4. Μην έχετε υψηλές προσδοκίες
  Μπορείτε να ενθουσιαστείτε για το ραντεβού σας αλλά είναι καλύτερο να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Δεν γνωρίζετε ακόμη το άλλο άτομο και δεν ξέρετε καθόλου πως θα πάει. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένετε τα χειρότερα ώστε να μην απογοητευτείτε καθώς ούτε και αυτό είναι ωραίο. Βρείτε μία ισορροπία μεταξύ της αισιόδοξης σκέψης «θα ήταν τέλειο αν όλα πήγαιναν καλά» και της ρεαλιστικής σκέψης «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.»
 5. Να είστε ανοιχτόμυαλοι
  Είναι εύκολο να υπεραναλύετε τα διαδικτυακά προφίλ dating και να απορρίπτετε τους ανθρώπους πριν να τους γνωρίσετε από κοντά. Αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μάθετε πραγματικά αν ταιριάζετε με κάποιον. Θα πρέπει να βγείτε από κοντά και να δείτε πως πάει. Μην πείσετε τον εαυτό σας σχετικά με το πως θα πάει το ραντεβού πριν να βγείτε. Να είστε ανοιχτόμυαλοι, συναντήστε τους και το παίρνετε από εκεί. Ποτέ δεν ξέρετε.
 6. Να είστε ο εαυτός σας
  Από όλα τα διαδικτυακά προφίλ dating που είδαν και από όλους τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να βγουν, διάλεξαν να περάσουν το χρόνο μαζί τους. Το ραντεβού σας είδε το προφίλ σας, τους άρεσε. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να προσποιηθείτε ότι είστε κάποιος άλλος από αυτόν που είστε.
 7. Δεν υπάρχει κανένα στίγμα σχετικά με το διαδικτυακό dating
  Αυτές τις ημέρες, το να συναντάει κανείς σε εφαρμογές dating είναι ένας από τους πιο συχνούς τρόπους να συναντάει κανείς κάποιον και να βρίσκει την αγάπη. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε ντροπή σχετικά με το να βγαίνετε ραντεβού με κάποιον που γνωρίζετε διαδικτυακά. Επομένως, βγάλτε αυτή την ιδέα από το μυαλό σας και μην το σκέφτεστε ξανά.
 8. Περάστε ωραία!
  Θυμηθείτε: Το διαδικτυακό dating υποτίθεται πως πρέπει να είναι διασκεδαστικό. Ίσως δεν θα βρείτε τον Ένα ή Μία κάθε φορά ή με την πρώτη φορά, αλλά μπορείτε να περάσετε ωραία γνωρίζοντας κάποιον καινούργιο άνθρωπο και περνώντας ένα βράδυ μαζί τους πίνοντας ένα ποτό, τρώγοντας κάτι ή πηγαίνοντας σινεμά. Αν δεν περνάτε καλά και νιώθετε πίεση, ίσως είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα μη χρήσης των εφαρμογών.

Το να βγαίνετε ραντεβού με κάποιον ξένο μπορεί να είναι τρομακτικό αλλά αυτές οι συμβουλές σας μπορεί να βοηθήσουν. Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά, απλά και περάστε καλά. Και ποιος ξέρει; Ίσως τα πράγματα θα οδηγήσουν σε μία μεγάλη, χαρούμενη σχέση.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442