Skip to content

Η ρουτίνα και ο ρομαντισμός σπάνια πάνε χέρι-χέρι μακροπρόθεσμα. Σε πολλές περιπτώσεις, τα δείπνα με τα ρούχα του γυμναστηρίου και τα φαγητά μπροστά στη τηλεόραση του καναπέ μπορεί ακόμη και να αρχίσουν να καταστρέφουν τον ιστό της σχέσης σας, κάνοντας αυτό που κάποτε ήταν ένας συναρπαστικός ρομαντικός ανεμοστρόβιλος να μοιάζει όλο και περισσότερο σαν μια άνετη φιλία. Τα καλά νέα? Είναι πιο εύκολο να εμπλουτίσετε τα πράγματα από ό,τι νομίζετε – το μόνο που χρειάζεται είναι μια ρομαντική έκπληξη.

Μια έκπληξη δεν χρειάζεται να είναι περίτεχνη ή ακριβή. Θα πρέπει να είναι από καρδιάς και γεμάτη ευκαιρίες για την ενίσχυση του δεσμού ανάμεσα σε εσάς και τον σύζυγό σας. Αν αναζητάτε έμπνευση, συγκεντρώσαμε ρομαντικές ιδέες από ειδικούς ψυχικής υγείας και σχέσεων που θα αναζωπυρώσουν τη σπίθα στη σχέση σας. 

5 tips για να σπάσει η ρουτίνα στη σχέση σας και να υπερισχύσει ο ρομαντισμός!

 

1. Πραγματοποιήστε ένα από τα όνειρά τους.

Ο σύντροφος σας ήθελε πάντα να κολυμπήσει με δελφίνια; Να δοκιμάσετε το μενού γευσιγνωσίας σε ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin; Να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο σε ένα όμορφο κρεβάτι και πρωινό; Ό,τι κι αν είναι, κάντε ένα σχέδιο για να εκπλήξετε τον σύντροφό σας με κάτι που ξέρετε ότι πάντα ήθελε να κάνει ή να δει.

Δεν έχει σημασία πόσο μικρό ή πόσο μεγάλο – το γεγονός ότι ο σύντροφός σας ένιωθε ότι τον ακούτε θα του δείξει ότι νοιάζεστε και ότι δίνετε προσοχή.

2. Αφήστε μια διασκεδαστική/ ρομαντική υπενθύμιση. 

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για ένα ρομαντικό δώρο για να εκπλήξετε τον σύντροφό σας – οι δημιουργικές και στοχαστικές χειρονομίες που θα τον ενημερώσουν ότι τον σκέφτεστε και τον εκτιμάτε είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσουν να ανανεωθεί το πάθος στη σχέση σας. Είτε πρόκειται ένα γλυκό σημείωμα στο τιμόνι τους ή μια πρόσκληση βραδιάς ραντεβού στο φλιτζάνι του καφέ τους.

3. Δείξτε ενδιαφέρον για το αγαπημένο τους χόμπι.

Ακόμα κι αν δεν έχετε βρει ποτέ το προσωπικό σας πάθος για το κολύμπι ή τα παζλ, το να ενδιαφερθείτε για το αγαπημένο χόμπι του συντρόφου σας —ειδικά αν είχατε αντίσταση να το κάνετε στο παρελθόν— μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να του κάνετε μια ρομαντική έκπληξη.

4. Κάντε τους ένα απροσδόκητο κομπλιμέντο.

Το να ακούς «σ’ αγαπώ» είναι ωραίο, αλλά αν θέλεις να εκπλήξεις τον σύζυγό σου, κάνε του κομπλιμέντα πάνω από εκείνες τις καθημερινές υπενθυμίσεις της αγάπης σου γι’ αυτόν. “Είσαι πανέμορφη” ή “Σε ευχαριστώ που πάντα με συγχωρείς όταν χάνω την ψυχραιμία μου”. Ανεξάρτητα από τη φύση του, κάθε σχόλιο που προέρχεται ξεκάθαρα από ένα γνήσιο μέρος και που δείχνει πόσο τον εκτιμάτε μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο.

5. Προγραμματίστε μια ρομαντική ημέρα σπα.

Αφήστε τον ρομαντισμό διάχυτο στην ατμόσφαιρα με το αγαπημένο σας έλαιο στον χώρο. Γιατί να μην εκπλήξετε τον σύντροφό σας με μια ημέρα για να χαλαρώσετε και να επαναφορτιστείτε οι δυο σας; Το να εκπλήσσεις τον σύντροφό σου με μια προγραμματισμένη ημέρα χαλάρωσης μαζί παρέχει την ατμόσφαιρα και τη διάθεση για ουσιαστική επανασύνδεση.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442