Skip to content

Είτε τις αγαπάτε ή τις μισείτε, στον κόσμο των διαδικτυακών γνωριμιών οι selfie έχουν μια καθορισμένη αξία – είναι εύκολο να τις βγάλετε, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι φαίνεστε καλά και (ίσως το πιο σημαντικό) λένε πολλά για εσάς. Αλλά με τόσες πολλές selfie εκεί έξω, πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ξεχωρίζετε και στέλνετε το σωστό μήνυμα;

Κάναμε κάποια έρευνα σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους selfie και βρήκαμε μερικές δημιουργικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς σας, τραβώντας μια υπέροχη φωτογραφία.

 

Selfie με γυαλιά ηλίου

Μισούμε να το παραδεχτούμε, αλλά σχεδόν όλοι φαίνονται πιο cool και ομορφότεροι με ένα ζευγάρι υπέροχων γυαλιών ηλίου. Ίσως είναι πιο εύκολο να έχετε περισσότερο αυτοπεποίθηση και να τραβήξετε μια καλή φωτογραφία όταν το μισό του προσώπου σας είναι κρυμμένο (ή ίσως φαίνεται πολύ πιο ωραίο από το να κλείνετε τα μάτια επειδή σας χτυπάει ο ήλιος), αλλά μία selfie με γυαλιά ηλίου είναι πάντα αγαπημένη. 

Tip: Μην βάζετε για κεντρική φωτό προφίλ selfie που κρύβουν το πρόσωπό σας. Έρευνες έχουν δείξει πως αν βλέπεις καθαρά το πρόσωπο του άλλου είναι πιο πιθανό να αρχίσεις μια συζήτηση.

Selfie από ψηλά

Η selfie από ψηλά εξυπηρετεί δύο βασικούς σκοπούς: δείχνει ότι είστε ένα περιπετειώδες άτομο που του αρέσει η ύπαιθρος και η φύση και είναι σχεδόν πάντα σε κάποιο μέρος όμορφο. Είτε στην κορυφή ενός τελεφερίκ του σκι, μια υπέροχη θέα στο τέλος μιας πεζοπορίας ή μια καταπληκτική θέα κατά τη διάρκεια μιας αγαπημένης διαδρομής, η selfie από την κορυφή δείχνει στους ανθρώπους ότι σας αρέσει να βγαίνετε έξω και να ασκείστε.

 

Ντροπαλή selfie

 (επίσης γνωστή και ως γλυκιά Selfie)

Οι ντροπαλές selfie είναι για όσους από εσάς δεν είστε απολύτως άνετοι με την ιδέα της selfie (ή ίσως απλά θέλετε να κοιτάξετε έτσι). Μπορείτε να κοιτάξετε προς τα κάτω, να γελάσετε στον εαυτό σας, να κοιτάξετε μακριά ή να κρυφτείτε πίσω από ένα χέρι. Είναι εντελώς δελεαστικό και οδηγεί σε φλερτ.

Selfie με κατοικίδιο

Όλοι φαίνονται καλύτερα όταν αγκαλιάζουν τον αγαπημένο τους γούνινο φίλο. Οι selfie με κατοικίδια είναι μια από τις πιο δημοφιλείς selfie γιατί, ας το παραδεχτούμε, τα σκυλιά και οι γάτες κυριαρχούν σχεδόν στο διαδίκτυο. Βγάλτε μια για να προσελκύσετε τους άλλους λάτρεις των κατοικίδιων ζώων και να δείξετε ότι είστε και οι δύο ικανοί να αγαπάτε και να φροντίζετε ένα άλλο ζωντανό.

 

Selfie σε βιβλιοθήκη

Όποιος διαβάζει πολύ ξέρει ότι ένα ράφι με βιβλία μπορεί να αποκαλύψει πολλά για κάποιον (ή τουλάχιστον να πυροδοτήσει μερικές καλές συνομιλίες). Επομένως, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δείξετε ποιος είστε από το να παρουσιάσετε τον όμορφο εαυτό σας και τη συλλογή βιβλίων σας;

 

Selfie στη θέση του οδηγού

Τα παράθυρα είναι κατεβασμένα, ο άνεμος χτυπάει τα μαλλιά σας και πηγαίνετε σε ένα μέρος που τα μελλοντικά σας ταίρια μπορούν μόνο να φανταστούν πως θα είναι καταπληκτικό. Η selfie από τη θέση του οδηγού υπαινίσσεται μια περιπετειώδη και υπεύθυνη προσωπικότητα. Κάνετε ταξίδια, πηγαίνετε σε μέρη, έχετε τον έλεγχο και (μην ξεχνάτε) είστε αρκετά πετυχημένοι και ολοκληρωμένοι ώστε να έχετε δικό σας αυτοκίνητο.

 

Η selfie της χαζομάρας

Μία από τις πιο δημοφιλείς ιδιότητες που αναζητούν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες σε ένα άλλο άτομο, είναι κάποιος που μπορεί να τους κάνει να γελούν. Η προσθήκη μιας φωτογραφίας με ένα ανόητο πρόσωπο ή λίγο χιούμορ στο άλμπουμ των φωτογραφιών σας είναι ένας καλός τρόπος για να αναδείξετε την ελαφριά πλευρά σας και να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Επίσης, αν είναι αρκετά περίεργη μπορεί να είναι μια πραγματική ευκαιρία για να ξεκινήσει μία συζήτηση. «Τρώγατε πραγματικά αυτόν τον αστερία;»

 

Ψαγμένη selfie

Ίσως βρίσκεστε στο τρένο ή σε ένα μουσείο, ίσως πίνετε τον καφέ σας, ή ίσως απλά κοιτάτε το άγνωστο. Η πολύ βαθιά selfie σας  χρησιμοποιείται καλύτερα μαζί με το φίλτρο indigo του Instagram (γνωρίζετε το ασπρόμαυρο noir-esque) ή, τουλάχιστον, κάτι λίγο σκοτεινό. Δείχνει ότι έχετε μια σοβαρή πλευρά, είστε στοχαστικοί και φαίνεστε τέλεια όταν συλλογίζεστε.

 

Selfie στη σκιά

Θέλετε να είστε πραγματικά μυστηριώδεις; Ή απλά λίγο καλλιτεχνικοί; Αν και δεν είναι τεχνικά μία selfie με την αληθινή έννοια της λέξης, η selfie στη σκιά είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δείξετε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας. Κάντε ένα σημάδι ειρήνης, αγκαλιάστε τον ουρανό ή απλώς τραβήξτε μια σκιά σας σε μια ενδιαφέρουσα επιφάνεια.

 

Selfie με πόδια

Η selfie με πόδια είναι μία άλλη μη παραδοσιακή selfie που μπορεί να είναι μια διασκεδαστική προσθήκη για να συνδυάσετε με τις άλλες φωτογραφίες σας. Σκεφτείτε το – δείχνει την προοπτική που έχετε σε μια συγκεκριμένη στιγμή και βοηθά το άλλο άτομο να πάρει μια ιδέα για το πού ήσασταν. Τραβήξτε μία στο πάρκο, δίπλα στην πισίνα, ενώ διαβάζετε το αγαπημένο σας βιβλίο ή παρακολουθείτε ένα ηλιοβασίλεμα.

 

Περιπετειώδης Selfie

Αν είστε ο περιπετειώδης τύπος, τραβώντας μία φωτογραφία όταν κάνετε ποδήλατο, όταν πάτε για τρέξιμο, ορειβασία, σκι ή skydiving μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε ένα μελλοντικό ταίρι. Και η περιπετειώδης Selfie είναι ένας υπέροχος τρόπος να ξεκινήσει μία συζήτηση καθώς οι άνθρωποι θέλουν πάντα να γνωρίζουν την ιστορία για το τι συνέβη.

Μισή selfie

Ακόμα κι αν θυμίζει λίγο το The Blair Witch Project, αυτή είναι πραγματικά μία υπέροχη selfie αν δεν είστε σίγουροι τι θέλετε να πείτε αλλά θέλετε να φανείτε διαφορετικοί. Είναι λίγο μυστηριώδης, λίγο ανόητη και μπορεί ακόμη και να φανεί σαν φλερτ. Επίσης, μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερη προσοχή όταν οι άνθρωποι περιηγούνται γρήγορα ή κάνουν scroll στα προφίλ πολλών.

 

Εποχιακή selfie

Ρωτήστε οποιονδήποτε ασχολείται με το μάρκετινγκ και θα σας πει ότι τα εποχιακά θέματα και οι καμπάνιες αποδίδουν πάντα καλά. Γιατί; Επειδή είναι πιο συναφή και φαίνονται φρέσκα και νέα. Και στο online ραντεβού έχουν επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι σας δίνουν περισσότερα για να μιλήσετε. Φορέστε λοιπόν ένα καπέλο Αγίου Βασίλη, πάρτε μερικά ανοιξιάτικα λουλούδια ή μια κολοκύθα και τραβήξτε μια φωτογραφία που ταιριάζει στην εποχή.

Εάν όλη αυτή η συζήτηση για selfie σας άνοιξε τη διάθεση, θυμηθείτε ότι το προφίλ γνωριμιών σας είναι ένα μέρος όπου είναι σημαντικό να κάνετε τα πάντα για εσάς. Τα άτομα που έχουν μια φωτογραφία προφίλ με περισσότερα από ένα άτομα σε αυτήν λαμβάνουν πραγματικά 47% λιγότερα μηνύματα. Γι’ αυτό, απορρίψτε αυτές τις ομαδικές λήψεις και δοκιμάστε να γυρίσετε την κάμερά σας σε εσάς. Ήρθε η ώρα να εστιάσετε στη selfie σας.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442