Skip to content

Προϋποθέσεις εγγραφής μέλους

Το Filakia επικεντρώνεται σε αυθεντικούς ανθρώπους που αναζητούν αυθεντικές συνδέσεις και είναι 100% επικεντρωμένο στο να προσφέρει στους singles της Ελλάδας έναν ασφαλή χώρο για να γνωριστούν, να συνομιλήσουν και να συνδεθούν, και όλα αυτά δωρεάν.

Απαιτούνται μερικά βήματα για να γίνετε μέλος στο Filakia:

  1. Το προφίλ σας πρέπει να εγκριθεί από τον συντονιστή του Filakia. Αυτό γίνεται χειροκίνητα για να βεβαιωθούμε ότι εντοπίζουμε bots και πλαστά προφίλ πριν μπορέσουν να μπουν στην κοινότητα.
  2. Όλα τα μέλη πρέπει να συμπληρώσουν τις πληροφορίες που επισημαίνονται παρακάτω για να θεωρηθούν μέλη. Αυτή είναι μια αυστηρή απαίτηση για όλα τα μέλη και είναι υποχρεωτικό.
  3. Μόλις ένας συντονιστής του Filakia εγκρίνει το προφίλ σας, μπορείτε να συνδεθείτε με άλλα μέλη δωρεάν για πάντα! Διαβάστε περισσότερα για τις δωρεάν δυνατότητες εδώ.
  4. Προσπαθούμε να ανιχνεύσουμε και να διαγράψουμε αμφίβολα προφίλ πριν μπουν στην κοινότητα, αλλά δεν είμαστε τέλειοι, οπότε αν τα μέλη συναντήσουν ένα προφίλ που φαίνεται αμφισβητήσιμο,τότε τα ενθαρρύνουμε να το αναφέρουν με τα εργαλεία αναφοράς που βρίσκονται στα προφίλ των μελών, ώστε να μπορούμε να λάβουμε δράση. Αυτό είναι αυστηρά εμπιστευτικό και κανείς δεν θα μάθει ποτέ ποιος τους ανέφερε!
  5. Παίρνουμε πολύ σοβαρά την ιδιωτικότητα. Ποτέ δεν εμφανίζουμε δημόσια οποιαδήποτε πληροφορία μελών. Όλα τα μέλη είναι κρυμμένα μέσα στην κοινότητα του Filakia.
  6. Το Filakia έχει μια αφοσιωμένη ομάδα που επικεντρώνεται στο να δημιουργήσει μια κορυφαία κοινότητα για singles που ζουν στην Ελλάδα.
  7. Έχετε κάποια απορία; Μιλήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας! Μας αρέσει να συζητάμε με τα μέλη μας και να δεχόμαστε την βοήθειά τους, προκειμένου να βελτιώσουμε την κοινότητα μας. Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε μαζί μας στα κοινωνικά μας κανάλια. Απαντάμε πάντα σε όλους, μην ντρέπεστε 🙂

"Email"

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πραγματική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας μέσω email με έναν ειδικό σύνδεσμο που θα σας στείλουμε, προτού αποκτήσετε πρόσβαση στο filakia.gr

"Όνομα"

Τα μέλη στα Filakia πρέπει να χρησιμοποιούν το όνομά τους.

Μην χρησιμοποιείτε ψευδώνυμα, ονόματα διασημοτήτων ή γενικά οποιοδήποτε όνομα που δεν είναι δικό σας.

"Λίγα λόγια για εμένα"

Πείτε κάτι σημαντικό ώστε τα μέλη να μπορούν να διαβάσουν για εσάς. Μπορεί να αφορά τα ενδιαφέροντά σας, αυτό που ψάχνετε ή να περιγράψετε μια τέλεια ημέρα! Μην ντρέπεστε, όλοι στα Filakia εκφράζονται σε αυτό το σημαντικό τμήμα!

Δες επίσης:  “10 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε σε δημόσια προφίλ”

"Εικόνα"

Τι Επιτρέπεται;

Πρέπει να δείξετε καθαρά το πρόσωπό σας.

Για την κύρια φωτογραφία προφίλ εγγραφής σας, πρέπει να δείξετε το πρόσωπό σας χωρίς εμπόδια. Η φωτογραφία μπορεί να σας δείχνει σε πρώτο πλάνο ή ολόκληρο το σώμα, απλά θα πρέπει να δείχνει καθαρά το πρόσωπό σας.

Για μια καλύτερη εμπειρία στην εύρεση ταιριών, τραβήξτε μερικές πρόσφατες φωτογραφίες σας! Χαμογελάστε!

Τι δεν Επιτρέπεται;

Δεν επιτρέπονται ομαδικές φωτογραφίες ή φωτογραφίες με γυαλιά ηλίου.
Πρέπει να δείξετε καθαρά το πρόσωπό σας

Το ξέρουμε ότι έχετε πολλές υπέροχες φωτογραφίες, οι οποιες όμως δεν ακολουθούν τους παραπάνω κανόνες. Ανεβάστε τις όμως στην συλλογή φωτογραφιών σας! Η φωτογραφία του κύριου προφίλ σας πρέπει να δείχνει καθαρά το πρόσωπό σας χωρίς εμπόδια. Επίσης χρειάζεται να δείχνει μόνο εσας, όχι εσάς μαζί με όλους σας τους φίλους ή μόνο ένα μέρος του προσώπου σας.

Απαγορεύεται αυστηρά το γυμνό!

Εάν η συνδρομή σας απορριφθεί ή δεν είστε σίγουροι τι να δημοσιεύσετε, διαβάστε αυτόν τον οδηγό και υποβάλετε ξανά τα στοιχεία σας.

Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε ώστε το Filakia.gr να παραμένει μια καθαρή, διασκεδαστική και ηθική κοινότητα 🙂

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442