Skip to content

Το Filakia είναι μια κοινότητα για ελεύθερα άτομα, δεν είναι μόνο ένας ιστότοπος γνωριμιών. Έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα ασφαλές μέρος όπου ελεύθερα άτομα μπορούν να συναντηθούν, να συνομιλήσουν και να συνδεθούν σε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον.

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι που βρίσκεστε εδώ, το Filakia θα είναι για πάντα δωρεάν! 

Τι περιλαμβάνεται στη δωρεάν συνδρομή σας:

 1. Δωρεάν εγγραφή. Δεν θα σας κοστίσει ποτέ τίποτα για να είστε ένα πολύτιμο μέλος του Filakia.
 2. Απεριόριστες συζητήσεις με έως 3 άτομα ταυτόχρονα. Εάν θέλετε να συνομιλήσετε με κάποιο νέο άτομο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαγράψετε μία από τις ενεργές συνομιλίες και να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία.
 3. Ιδιωτικότητα. Ποτέ δεν δημοσιεύουμε τις πληροφορίες σας εκτός της κοινότητας του Filakia και ποτέ δεν θα μισθώσουμε ή πουλήσουμε οποιαδήποτε από τις προσωπικές σας πληροφορίες.
 4. Εργαλεία αναφοράς. Αναφέρετε ανώνυμα τα αμφισβητήσιμα και καταχρηστικά προφίλ. Αυτή η διαδικασία είναι εντελώς ανώνυμη και δεν υπάρχει τρόπος να μάθει κανείς ποιος τους ανέφερε.
 5. Αποκλεισμός γνωστών αμφισβητούμενων ατόμων, χωρών και οργανισμών. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει μια εκτεταμένη μαύρη λίστα που διατίθεται για αγορά από εταιρείες του διαδικτύου, όπως είναι το Filakia, για να τις βοηθήσει να εμποδίσουν αμφισβητήσιμα άτομα να εισέλθουν στην κοινότητά τους. Χωρίς να μπαίνουμε σε τεχνικές λεπτομέρειες, αυτή η λίστα ενημερώνεται καθημερινά και αποκλείουμε όλους όσους βρίσκονται σε αυτήν.

Τι περιλαμβάνεται στη Premium Συνδρομή:

 1. Περιλαμβάνει τα πάντα από τη δωρεάν συνδρομή και επίσης τα ακόλουθα:
 2. Τα μηνύματά σας πάνω από όλα τα άλλα μηνύματα!
 3. Αόρατη λειτουργία: Περιηγηθείτε στα προφίλ, χωρίς κανένας να μπορεί να δει αν τα επισκεφτήκατε αλλά ούτε και πόσες φορές. Η κατάστασή σας στον ιστότοπο και η τελευταία φορά που ήσασταν συνδεδεμένοι είναι κρυμμένη.
 4. Ανάγνωση μηνύματος: Δείτε ποιος διαβάζει τα μηνύματά σας.
 5. Εικονίδιο δωρεάν μηνύματος στο προφίλ σας: Το προφίλ σας διαθέτει ένα ειδικό εικονίδιο που λέει σε άλλα μέλη ότι μπορούν να σας στείλουν μηνύματα δωρεάν!
 6. Δωρεάν απάντηση: Τα δωρεάν εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να απαντήσουν στα μηνύματά σας δωρεάν και χωρίς περιορισμούς.
 7. Απεριόριστα μηνύματα: Στείλτε και λάβετε απεριόριστα μηνύματα σε οποιοδήποτε μέλος του ιστότοπου, ακόμα κι αν είναι δωρεάν εγγεγραμμένα μέλη.
 8. Δείτε ποιος σας είδε. Δείτε τους επισκέπτες στο προφίλ σας και αποφασίστε αν θέλετε να ξεκινήσετε μια συνομιλία μαζί τους.
 9. Δείτε σε ποιον αρέσετε. Δείτε σε ποια μέλη άρεσε το προφίλ σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους ντροπαλούς ανθρώπους να ενημερώσουν το άλλο άτομο ότι θα ήθελαν να ξεκινήσει μια συζήτηση.
 10. Αποστολή ιδιωτικών φωτογραφιών: Στείλτε ιδιωτικές φωτογραφίες στα μηνύματά σας σε οποιοδήποτε μέλος.
 11. Χωρίς διαφημίσεις: Όλες οι διαφημίσεις είναι κρυμμένες στον ιστότοπο.
 12. Πρόσβαση εκτός σύνδεσης: Πρόσβαση στο Filakia.gr χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο! Όταν επιστρέψετε στο διαδίκτυο, όλα τα μηνύματα, οι επισημάνσεις “μου αρέσει” και οι συνδέσεις σας με άλλα μέλη θα υποβληθούν σε επεξεργασία.

Όπως μπορείτε να δείτε, μας αρέσει η απόλυτη διαφάνεια και ενθαρρύνουμε την ανατροφοδότηση και την ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ του Filakia και των μελών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των κοινωνικών μας καναλιών ή συμπληρώνοντας αυτήν τη φόρμα επικοινωνίας.

Προχωρήστε και ρίξτε μια ματιά! Μπορεί να εκπλαγείτε με αυτό που θα ανακαλύψετε.

Σας ευχαριστούμε που δοκιμάσατε το Filakia, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μεγαλώνουμε αυτήν την κοινότητα και την διατηρούμε καθαρή, πραγματική, αυθεντική και κυρίως, ελκυστική και διασκεδαστική.

Η ομάδα του Filakia

ΥΓ: Θα ξεκινήσουμε στο μέλλον τοπικές εκδηλώσεις για singles (μόλις η ελληνική κυβέρνηση μας επιτρέψει να κάνουμε πάρτι). Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας για λεπτομέρειες και ενημερώσεις.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442