Skip to content

To καλοκαίρι είναι εδώ, που σημαίνει ότι η χρονιά έχει τελειώσει στα μισά (το πιστεύεις); Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για αυτό τώρα, επειδή τα σχέδια των διακοπών σας σίγουρα καλούν το όνομά σας και σας ενθαρρύνουν να αφήσετε πίσω σας όλες τις ανησυχίες σας. Το καλοκαίρι σίγουρα θα παίξει φαβορί στον τομέα τύχη στον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη, καθιστώντας τον Ιούλιο του 2022 τον καλύτερο μήνα για αυτά τα τρία ζώδια.

Ως ζώδια της φωτιάς, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης θα ευδοκιμήσουν αυτόν τον μήνα. Τα περιμένει ένα κύμα ενέργειας και αυτοπεποίθησης. Αυτά τα τρία ζώδια είναι βέβαιο ότι θα παρατηρήσουν τα αποτελέσματα περισσότερο από άλλα. 

Δείτε τι μπορούν να περιμένουν ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης τον Ιούλιο του 2022. Πώς θα τα ευνοήσει η τύχη;

Κριός: Ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας

Κριος στην αγαπη και τον ερωτα 

Η σεζόν σας μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά για εσάς, η διασκέδαση μόλις αρχίζει. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον πέμπτο οίκο της δημιουργικής έκφρασης στις 22 Ιουλίου, τα έργα του πάθους σας και οι προσπάθειες αναζήτησης ευχαρίστησης θα φωτιστούν. Είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να περιμένετε πολλή προσοχή και φήμη γύρω από τους διαφορετικούς τρόπους που εκφράζεστε τώρα, οπότε φροντίστε να απολαμβάνετε τα φώτα της δημοσιότητας. Είσαι ο παίκτης του ζωδιακού κύκλου, οπότε σίγουρα αξίζεις την αναγνώριση. Ως ανεξάρτητη ψυχή, θα σας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να ακολουθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας τώρα, οπότε φροντίστε να τιμάτε όπου κι αν σας οδηγεί η καρδιά σας αυτόν τον μήνα.

Λέων: Είσαι το αστέρι του σόου! Η τύχη είναι με το μέρος σας 

Λεων Πως να τον αποπλανυσεις

Χρόνια πολλά, Λέο! Είναι η ώρα σας να λάμψετε (ναι, ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο). Καθώς ο ήλιος, ο κυβερνήτης του χάρτη σας, μετατοπίζεται στον πρώτο οίκο του εαυτού σας στις 22 Ιουλίου, θα νιώσετε ένα κύμα ενέργειας, αυτοπεποίθησης και αυτογνωσίας. Με την εποχή του Καρκίνου στο πίσω μέρος, είστε έτοιμοι να βγείτε στο προσκήνιο και να αποδεχτείτε την αναγνώριση που σας αξίζει. Αυτό το καλοκαίρι έχει να κάνει με το να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, οπότε φροντίστε να ενισχύσετε τη φροντίδα του εαυτού σας. Είναι σημαντικό να εξετάσετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τιμήσετε την καρδιά σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πηγαίνετε ενάντια σε αυτό που θέλουν οι άλλοι από εσάς. Μην αφήνετε την ταλαιπωρία των άλλων να σας αναγκάσει να μειώσετε το φως σας – αυτή είναι η ώρα σας, οπότε φροντίστε να το απορροφήσετε.

Τοξότης: Η διεύρυνση των οριζόντων σας είναι η προτεραιότητά σας

 

Ti chreiazetai na xereis gia enan Toxoti

Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον 9ο οίκο της σοφίας, της γνώσης και των ταξιδιών σας στις 22 Ιουλίου, η επιθυμία σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας θα τονιστεί τον Ιούλιο. Η τύχη είναι με το μέρος του τοξότη. Μάλιστα, ως το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που αναζητά την περιπέτεια, έχετε σκοπό να εξερευνήσετε διαφορετικές προοπτικές και απόψεις για τη ζωή, κάνοντας αυτή τη σεζόν μια εποχή απελευθέρωσης και ενθουσιασμού. Ως συνάδελφο ζώδιο της φωτιάς, είστε απίστευτα παθιασμένοι με τα πράγματα στα οποία πιστεύετε και αυτή η εποχή είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι. Εκμεταλλευτείτε την τύχη σας και χαράξτε νέα μονοπάτια! Είτε κάνετε παρατεταμένες διακοπές είτε εγγραφείτε σε κάποια καλοκαιρινά μαθήματα, η αστρολογία του Ιουλίου σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442