Skip to content

Έχεις αναρωτηθεί ποιος είναι ο κριός; Πως άραγε μπορείς να κερδίσεις την προσοχή του και ποια είναι τα μυστικά πίσω από τον δυναμικό χαρακτήρα του; 

Παρακάτω μαζέψαμε τα βασικά ερωτήματα σχετικά με τον κριό την αγάπη και τον ρομαντισμό. 

Πώς να σαγηνεύσεις έναν Κριό; 

1. Ντυθείτε στα ολοκόκκινα και τότε είναι που σίγουρα θα σας προσέξουν.
2. Φωνάξτε δυνατά ότι θα θέλατε να είχατε έναν εραστή με τον οποίο θα μοιραστείτε το πάθος σας.
3. Ρωτήστε αν ξέρουν πού μπορείτε να βρείτε ένας
 

Ερωτεύονται γρήγορα οι Κριοί; –  Κριός και έρωτας

Είναι πιθανό ο Κριός να ερωτεύεται σχετικά γρήγορα. Έχουν πολλή ενέργεια και δεν θέλουν να χάνουν πολύ χρόνο σε ασήμαντα θέματα. Ενώ τους αρέσει να αφιερώνουν χρόνο για να γνωρίσουν ένα άτομο, μπορεί να μην το κάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Ο Κριός μπορεί να θεωρεί ότι συνειδητοποιεί αμέσως αν είναι ή όχι ερωτευμένος με κάποιον. Η απόφαση να είναι σε μια σχέση δεν τους παίρνει πολύ. Ένας Κριός θα έχει έντονα συναισθήματα για το αν η σχέση λειτουργεί ή όχι και θα μπορέσει να διακόψει τα πράγματα χωρίς μεγάλη δυσκολία.
 

Με τι ελκύονται οι Κριοί; – Κριός και έλξη

Φυσικά έλκονται από άτομα που μπορούν να συμβαδίσουν μαζί τους! Για τον Κριό, τα συναισθήματα είναι φευγαλέα και απολαμβάνουν τους ανθρώπους που πιστεύουν το ίδιο.
Ελκύονται από τη σωματικότητα, την αμεσότητα και τη ζεστασιά. Το να είστε εκ των προτέρων ειλικρινής σχετικά με τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας θα διευκολύνει τον Κριό – σημαίνει ότι είναι ασφαλές να είναι ο εαυτός του γύρω σας.
 

Πώς να αγαπήσεις έναν Κριό; – Κριός και αγάπη

Το ζώδιο του κριού είναι ανίκανοι να κρύψουν τα συναισθήματά τους και τα δείχνουν σωματικά. Τις καλές τους μέρες, οι Κριοί είναι απίστευτα αγαπητοί. Όταν είναι σε κακή διάθεση, είναι καταστροφικοί. 
 
Αυτό συμβαίνει επειδή μετατοπίζονται μεταξύ των άκρων. Θα σας απωθήσουν όταν είναι αναστατωμένοι ή αισθάνονται ευάλωτοι και μετά θα επιστρέψουν τρέχοντας όταν αρχίσουν να τους λείπετε. Χρειάζεται απίστευτη δύναμη για να αγαπήσεις έναν Κριό. Για να αγαπήσεις έναν Κριό, πρέπει να γίνεις αποφασιστικός πυλώνας μέσα σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα.
 
Μερικές φορές, ο κριός, μπορεί να παρασυρθεί και να καταλήξει να πληγώνει τους ανθρώπους που αγαπά. Πρέπει να του υπενθυμίσουμε ότι είναι ηγέτης, όχι δικτάτορας.
Πρέπει να μάθουν πώς να συμβιβάζονται. Πρέπει να μάθουν ότι η δύναμη δεν προέρχεται από τη βία. Ίσως χρειαστεί να τους βοηθήσετε να δουν ότι οι πρώτες τους παρορμήσεις είναι συχνά λανθασμένες.
 

Ποια είναι η αδερλή ψυχή του Κριού;

Η αδελφή ψυχή του Κριού είναι ένα άγριο, ερωτευμένο και συναισθηματικά ειλικρινές άτομο. Απολαμβάνουν να είναι σαγηνευτικοί και επίσης γοητεύονται από την ιδέα να αιχμαλωτιστούν. Ο Κριός αναζητά εραστές που μοιράζονται την όρεξή τους για ρίσκο.
 
Έχουν μια αναβράζουσα προσωπικότητα. Μπορεί να είναι πολύ επιθετικοί στην αγάπη. Θέλουν κάποιον που μπορεί να σταθεί στη θέση τους. Είναι συναισθηματικά άμεσο ζώδιο. Σπάνια ζαχαρώνουν τα συναισθήματά τους. Θέλουν κάποιον που να μην ξαφνιάζεται ή να αγχώνεται με το πόσο ωμός είναι.
 
Ως πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι κριοί τείνουν να είναι παρορμητικοί και να αναζητούν ενεργά τα πράγματα που τους τρομάζουν. Λόγω της εκκεντρικής φύσης τους, δεν πιστεύουν πραγματικά στη μονογαμία. Προτιμούν να παίξουν στο γήπεδο. Ο Κριός θέλει να εντυπωσιάζεται. Θέλει έναν εραστή που να μπορεί να γράψει το δικό τους ρομαντικό έπος.
 
Εάν είστε σε θέση να χειριστείτε την αστάθεια των σημάτων τους, θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιστοί και συναισθηματικά γενναιόδωροι. Ο Κριός είναι το είδος του ατόμου που θα μπει στη ζωή σας και θα σας δώσει απαλά ένα τριαντάφυλλο στη μέση μιας συναισθηματικής καταιγίδας.
 Είναι το είδος του ατόμου που του αρέσει να αφήνει τα πράγματα καλύτερα από ό,τι τα βρήκε!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Maecenas egestas cursus ante ac finibus. In quis lorem eu odio tincidunt hendrerit. Praesent ultricies nec arcu nec euismod. Nullam auctor sed magna quis fringilla

E-mail

whopsie@email.de

Address

843 White Lane, London

Phone

478-932-5442